Puan vereceğim isim olsa evet derdim ki izleyemedim o zaman ben kendim haksızlık yapmak istemem, ama bu isimle ne koysan 1 vercem izlemeden geçerim zaten.
Tebrikler abla olayı çözdünAaa deme öyle siz küs olmayın canlarım benim istemeden demiştir kaan @Bully
Aman bir recalim var. Her kime?Vee forumun çıngıraklı yılanı @mrt-06 geliyor
Sarp Akkaya 9
Neslihan Atagül 8
Demet Akbağ 7
Gonca Vuslateri 6
Murat Yıldırım 5
Şener Şen 4
Metin Akdülger 3
Mesut Akusta 2
Cansu Dere 1
Bilgim dışında idi izleyemediğini bilmiyordum gerçi izlesem de beğenmezdim diyor ama
Aynen iyi gittik bu kez bakalım kim alacak@denizz19 bol reytingli bir program yine yazilarda ilk ikiyi kapliyorum ben herzamanki gibi
bakalim bu haftaki birincilik koltugumu kime devredecegim
@mrt-06 ben sana daha yuksek puan verdim sen ona ragmen laf atmissin anlamadim :SVee forumun çıngıraklı yılanı @mrt-06 geliyor
Sarp Akkaya 9
Neslihan Atagül 8
Demet Akbağ 7
Gonca Vuslateri 6
Murat Yıldırım 5
Şener Şen 4
Metin Akdülger 3
Mesut Akusta 2
Cansu Dere 1
Kesiliyor zaten bir haftada 4 kez gitti lanet olası Çankaya belediyesi@Doğu keşke bu hafta da elektriklerin kesilseymiş. ss
Nerde laf atmışım sana.@mrt-06 ben sana daha yuksek puan verdim sen ona ragmen laf atmissin anlamadim :S
su benden dusuk puan veripte benim oylarima tavir gösterilmesine anlam veremiyorum.
bir imada bulunuyorsaniz aciklamasinida yaparsaniz sevinirim
ben istemeden deyince süründürüyor beni amaAaa deme öyle siz küs olmayın canlarım benim istemeden demiştir kaan @Bully
@mrt-06 ayol niye barışayım totoş benden özür dilemeden neticede ben haklıyım olay ben meryoşumu o turboşunu savunurken gerçekleşti forumda kime sorsan haklı benim bu durumda @dosimosi hari. inanmıyorsan konseyi toplayayım herkes fikrini söylesin meryoşu savunmak mı daha iyidir turboşu mu cevap verin @Çiğdem- @vadikızı @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Bully @denizz19 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53767 Ekli dosyayı görüntüle 53770
Bilgim dışında idi izleyemediğini bilmiyordum gerçi izlesem de beğenmezdim diyor ama
Aynen iyi gittik bu kez bakalım kim alacak
ben istemeden deyince süründürüyor beni ama
ay hersey o günmü baslamisti@mrt-06 ayol niye barışayım totoş benden özür dilemeden neticede ben haklıyım olay ben meryoşumu o turboşunu savunurken gerçekleşti forumda kime sorsan haklı benim bu durumda @dosimosi hari. inanmıyorsan konseyi toplayayım herkes fikrini söylesin meryoşu savunmak mı daha iyidir turboşu mu cevap verin @Çiğdem- @vadikızı @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Bully @denizz19 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 53767 Ekli dosyayı görüntüle 53770
Genç başkan çalışmıyor mu yoksa Bizde jeneratör var neyse kiKesiliyor zaten bir haftada 4 kez gitti lanet olası Çankaya belediyesi