sen oy kullandinmi bakalim ?
uğrastirmayin sunucumuzu
Daha 2 sahne izledim
sen oy kullandinmi bakalim ?
uğrastirmayin sunucumuzu
simdiki zamanini geri kalanlari izlemekle geçirDaha 2 sahne izledim
simdiki zamanini geri kalanlari izlemekle geçir
Yarin ama olsun sen rehavete kapilip son güne birakma. Gerçi kime diyorsamSurvivoru izleyemedim dün tam dışardaydım şimdi izliycem son süre ne zaman burda
Yarin ama olsun sen rehavete kapilip son güne birakma. Gerçi kime diyorsam
ondan diyorumyaKendi yarışmamda bile son dakika kullanıyorum oyumu hep
ondan diyorumya
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanAma bu sefer erken kullandım seninde oyunubekliyorum o kadar başkanlık yaptın finalde oy kullanman lazım
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanbaşka sezonlarda artık.
@sokak sanati na dedim ben oy vermedim diye az bir puanla elenirse bana vereceği cezayı dedim ama o kazanır benim oyuma ihtiyacı yok
yok ben sözümden caymam. güzel ayrılmadım yarışmandanbaşka sezonlarda artık.
@sokak sanati na dedim ben oy vermedim diye az bir puanla elenirse bana vereceği cezayı dedim ama o kazanır benim oyuma ihtiyacı yok
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.Diğer sezona yarışmacısın sana Kara Ekmek Asiye Çetini vercem
Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedimBeni boş ver Bihter için.
ben yarışmacı olmayacam. @mrt-06 yeni programına bile hayır dedim. burası ilk ve son tecrübem olacak. @denizz19 in bu programini cok sevdim ve tadında bitireyim.
seninkine anca normal juri olurum.
Ben oylasam senin için oylarım boşver Bihteri ama sözumden dönemem. Şuana kadar hic bir sözden dönmedim
@zalim_firari vaktin varsa buraya juri olsana ?
gülerek geri gitmeyi tercih dyorumForumumuzun neşe kaynağı, herkese verecek bir cevabı olan harika insan sevgili sunucumuz @denizz19 teknik bazı aksakliktan dolayı bu hatirlatma görevini bana verdi. Oylamayı unutmayalım (yollayanlar bir beğeni ile geri gidebilirler)
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @yader@Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon@soo @FaJi @Ahmad@dreamy @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri
@turkuazz @MayısKralı @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @tolgab @EFE UYSAL oylariniz beklenmekte
assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi var
sen simdiden oyla sonda aciklanir 😉assolistlik işin güzel tarafı birde tabi yarışmacıları son saniyeye kadar kendime muhtaç etme düşüncesi varyaşasın kötülük jüriye yaranmak için sürüm sürüm sürünün
şimdiden oylasam @batuhankaralar bağlar , son ana kadar kendi yarıştığı karpuzu bana yutturmak için niye kıvransınkisen simdiden oyla sonda aciklanir 😉
bende benimki ilk aciklansin istiyorumki öylede olacak.
ilk oy kullanan bendim zaten ve sonrasinda firesiz puan toplarim1 yada 11 farketmez ama 0 yok
oy yolla acik etme sendeşimdiden oylasam @batuhankaralar bağlar , son ana kadar kendi yarıştığı karpuzu bana yutturmak için niye kıvransınkio açıdan son anı beklemekte fayda var
tam onu yapacaktım bu mesajla batırdın planlarımı yine son anı beklemem lazımoy yolla acik etme sendeson dakikaya saklayacagin blöfunu Yap sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?