Çık git o zaman camdan atla .ss
Neyse sakinim.
@mrt-06 biraz Zuhal konuşalım keyifler yerine gelsin.
Çık git o zaman camdan atla .ss
Gitsin ne olacakDemet Akbag çok kötü gidiyor.
@EFE UYSAL teşekkür ederim kanka.aha Kötü verirsen sana kullanılmış kondom yollayacağım
Gitsin ne olacak
Sana atlara yapılan iğneden vursun @Bully ihtiyacın olacak
Neslihan varken miElenir umarım.
Seninle konuşunca içimdeki dışarıya çıkıyorElenir umarım.
Yine varoşsun..
Bugün elektirik arızası oldu evde izleyemedim. Ama bombaya gel, Baha gerçekten tokat atmış Naz'a işte ifşası; Video eski de olabilir Zuhal'in işi diyorlar.
Gitsin ne olacak
Neslihan varken mi
Seninle konuşunca içimdeki dışarıya çıkıyor
Ben şimdi anlamadım Demet Akbağ elenirse yarışmayı kim sunacak. 😛Elenir umarım.
Yine varoşsun..
Caner veda etti bugun.Bugün elektirik arızası oldu evde izleyemedim. Ama bombaya gel, Baha gerçekten tokat atmış Naz'a işte ifşası; Video eski de olabilir Zuhal'in işi diyorlar.
Caner'in gitmesi kötü olmuş. :/Caner veda etti bugun.
Baharda urfada mest olmus pek memnun kalmis
kutsal topraklara gitti.Caner'in gitmesi kötü olmuş. :/
Ben sunacağım tabiki ben öyle yarı yolda bırakmam birileri gibiBugün elektirik arızası oldu evde izleyemedim. Ama bombaya gel, Baha gerçekten tokat atmış Naz'a işte ifşası; Video eski de olabilir Zuhal'in işi diyorlar.
Ben şimdi anlamadım Demet Akbağ elenirse yarışmayı kim sunacak. 😛
Bugün elektirik arızası oldu evde izleyemedim. Ama bombaya gel, Baha gerçekten tokat atmış Naz'a işte ifşası; Video eski de olabilir Zuhal'in işi diyorlar.
Ben şimdi anlamadım Demet Akbağ elenirse yarışmayı kim sunacak. 😛
Teşekkürler @turkuazz.Ben sunacağım tabiki ben öyle yarı yolda bırakmam birileri gibi
@turkuazz ın oyları
Neslihan Atagül 10
Gonca Vuslateri 9
Metin Akdülger 8
Nur Fettahoğlu 7
Şener Şen 6
Demet Akbağ 5
Sarp Akkaya 4
Mesut Akusta 3
Cansu Dere 2
Musa Uzunlar 1
Baha kendi terk etti ne kovması. Naz'a Ali talip olunca kıskandı ortalığı dağıttı.Niye vuruyor konuşmaları anlamadım. Baha'yı kovdu yani Zuhal o zaman.
Atacan'ım bir şey soracam, biz yarın saat 9'dan itibaren şarkıyı konuda paylaşacaz ya, sadece paylaşmak yetiyor mu yoksa recabı da mı ilk yollayan şarkıyı kapıyor@Bully Bu Şarkı Benim'de oy kullandın mı?