Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Oyları Musa Uzunlar'a bekliyoruz, özellikle Poyrazcı ve Vadici ekipten tam destek alacağıma eminim

Şener Şen zaten gönüllerin birincisi bence burada elenmeli.
kendi aranizda anlasip basin 1 i benim icin hava hos.
belki yarisma stresinden sevdiklerimi kirarim uzaklasirim.
onlari kirmaktansa ilk hafta elenmeye raziyim.
senin lafinlada diyeyimde Bu ustaya 1 vermek haddinizeyse yapin

Takılıyorum ya niye bu kadar ciddisin.

@dosimosi nin hali dünden beri böyle sanki isveç göllerine düşmüş kazayla buzdan ördeğe dönmüş ?
oysa eskiden ne kadar sempatik bişeydi zamanla insan ne pis oluyormuş
gerçi kendinden biliyorsundur kazma codmin
sana niye anlatıyorsam kötüyü kötüye şikayet ediyoruz bizimkiside laf işte

Ben senin bütün hakaretlerini alttan alıp şakaya vuruyorum birde kötü diyorsun bana.

çokmu ciddi geldi lafim?
smile koymadim diyemi

yorgunluktandir desti destos

ilk gunlerim iş yerinde ve daha erken yatmaya alismadim. uzun yolculuk normal yani @mrt-06
idare edin biraz

Son düzenleme:

Yalnız burası fav10, usta falan dinlemez yapıştırır 1 puanı millet o yüzden hazırlıklı ol bence bu duruma sonra şok olma

Yalnız burası fav10, usta falan dinlemez yapıştırır 1 puanı millet o yüzden hazırlıklı ol bence bu duruma sonra şok olma
Senin gibi değer bilenler olursa bir süre ilerleriz.
maksat şampiyonluk değil eğlenmek

Ben senin bütün hakaretlerini alttan alıp şakaya vuruyorum birde kötü diyorsun bana.
sen başlattın hogathayla aramıza girmeye ne gerek vardı
tam fındık toplamak için randevulaşıyorduk kızla araya girdin batırdın tüm planlarımı

@MasacRE- nasılda tehdidini savurmuş helal olsun
işte biz sıvacılar böyleyiz rakibe aman tanımayız
en ufak bir uyuşukluk sezdikmi karşıdan anında yerin dibine batırırız

Ben değer bilirim de forum geneli öyle değil pek. Zaten şu ana kadar takip ettiğim programlarda sadece Barış Akarsu benim albümümde kazanmıştı onun dışında desteklediğim bir isim hatırlamıyorum kazanan
Yani benim desteklediğim isimlerin kazanma ihtimali düşük pek uyuşmuyoruz forumdakilerle

Tehdit etmedim ya uyardım sadece
Sonuçta ilk kez yarışıyor, jüri geçmişi de çok değil. Kendini hazırlasın diye şey ettim sadece

@dosimosi sanıyorki her hafta oturduğu yerden şener şen kendisine kamyon dolusu puan getirecek kendiside öyle yan gelip yatacak öyle bir dünya yok
@sokak sanati na sorsun ariana gibi dünyalar güzeli bir kızı bile finale çıkarmak için son bir aydır uykusundan yemeğinden sosyal hayatından elini ayağını çekerek finale getirebildi ona rağmen finalde şapa oturacak
bu işler böyle yan gelip yatmakla kimseye oy vermezler
şener şen ismi bir yere kadar biz ondan çok onunla yarışanın performansına bakıcaz yeri gelir arada bir şarkı söylemesi lazım yeri geldiğinde bizi isveçte ağırlaması lazım yeri geldiğinde nefret ettiklerinden bile hoşlaşıyor gibi yapması lazım
ama kız çaylak işte anlamıyor bu işlerden umarım elenir

Ben @Bully nin yoklugunda Gökhani savundum herkese birinci olmustu. sonra Bully döndu birincilik elinden gitti

az tecrübeyle harikalar yaratim
@OzaN Candan icin ne yapti? ama yari finale gitti. ben en azindan özel avatar bile ayarladim. Candan gidebiliyorsa ileriye Şener Şende gider

Tam puanini bekliyorum o zaman Cansu efsanesine

@MasacRE- sahnemi nasil buldun