batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Oyları Musa Uzunlar'a bekliyoruz, özellikle Poyrazcı ve Vadici ekipten tam destek alacağıma eminim
kendi aranizda anlasip basin 1 i benim icin hava hos.Şener Şen zaten gönüllerin birincisi bence burada elenmeli.
Takılıyorum ya niye bu kadar ciddisin.kendi aranizda anlasip basin 1 i benim icin hava hos.
belki yarisma stresinden sevdiklerimi kirarim uzaklasirim.
onlari kirmaktansa ilk hafta elenmeye raziyim.
senin lafinlada diyeyimde Bu ustaya 1 vermek haddinizeyse yapin
@dosimosi nin hali dünden beri böyle sanki isveç göllerine düşmüş kazayla buzdan ördeğe dönmüş ?Takılıyorum ya niye bu kadar ciddisin.
Ben senin bütün hakaretlerini alttan alıp şakaya vuruyorum birde kötü diyorsun bana.@dosimosi nin hali dünden beri böyle sanki isveç göllerine düşmüş kazayla buzdan ördeğe dönmüş ?oysa eskiden ne kadar sempatik bişeydi zamanla insan ne pis oluyormuşgerçi kendinden biliyorsundur kazma codminsana niye anlatıyorsam kötüyü kötüye şikayet ediyoruz bizimkiside laf işte
çokmu ciddi geldi lafim?Takılıyorum ya niye bu kadar ciddisin.
yorgunluktandir desti destos@dosimosi nin hali dünden beri böyle sanki isveç göllerine düşmüş kazayla buzdan ördeğe dönmüş ?oysa eskiden ne kadar sempatik bişeydi zamanla insan ne pis oluyormuşgerçi kendinden biliyorsundur kazma codminsana niye anlatıyorsam kötüyü kötüye şikayet ediyoruz bizimkiside laf işte
kendi aranizda anlasip basin 1 i benim icin hava hos.
belki yarisma stresinden sevdiklerimi kirarim uzaklasirim.
onlari kirmaktansa ilk hafta elenmeye raziyim.
senin lafinlada diyeyimde Bu ustaya 1 vermek haddinizeyse yapin
Senin gibi değer bilenler olursa bir süre ilerleriz.Yalnız burası fav10, usta falan dinlemez yapıştırır 1 puanı millet o yüzden hazırlıklı ol bence bu duruma sonra şok olma
sen başlattın hogathayla aramıza girmeye ne gerek vardıBen senin bütün hakaretlerini alttan alıp şakaya vuruyorum birde kötü diyorsun bana.
@MasacRE- nasılda tehdidini savurmuş helal olsunSenin gibi değer bilenler olursa bir süre ilerleriz.
maksat şampiyonluk değil eğlenmek
Ben değer bilirim de forum geneli öyle değil pek. Zaten şu ana kadar takip ettiğim programlarda sadece Barış Akarsu benim albümümde kazanmıştı onun dışında desteklediğim bir isim hatırlamıyorum kazananSenin gibi değer bilenler olursa bir süre ilerleriz.
maksat şampiyonluk değil eğlenmek
sen başlattın hogathayla aramıza girmeye ne gerek vardıtam fındık toplamak için randevulaşıyorduk kızla araya girdin batırdın tüm planlarımı
@MasacRE- nasılda tehdidini savurmuş helal olsunişte biz sıvacılar böyleyiz rakibe aman tanımayızen ufak bir uyuşukluk sezdikmi karşıdan anında yerin dibine batırırız
Ben değer bilirim de forum geneli öyle değil pek. Zaten şu ana kadar takip ettiğim programlarda sadece Barış Akarsu benim albümümde kazanmıştı onun dışında desteklediğim bir isim hatırlamıyorum kazananYani benim desteklediğim isimlerin kazanma ihtimali düşük pek uyuşmuyoruz forumdakilerle
Tehdit etmedim ya uyardım sadeceSonuçta ilk kez yarışıyor, jüri geçmişi de çok değil. Kendini hazırlasın diye şey ettim sadece
Kıskanmasın ona bu şarkıyı armağan edelim
senlede konusuyoz ya forum dışı aAaforum dışında bir benle konuşmuyon herhalde şaka şaka kıskanmıyorum be
takılma anlamında dedim
senlede konusuyoz ya forum dışı aAa
Ben @Bully nin yoklugunda Gökhani savundum herkese birinci olmustu. sonra Bully döndu birincilik elinden gitti@dosimosi sanıyorki her hafta oturduğu yerden şener şen kendisine kamyon dolusu puan getirecek kendiside öyle yan gelip yatacak öyle bir dünya yok@sokak sanati na sorsun ariana gibi dünyalar güzeli bir kızı bile finale çıkarmak için son bir aydır uykusundan yemeğinden sosyal hayatından elini ayağını çekerek finale getirebildi ona rağmen finalde şapa oturacakbu işler böyle yan gelip yatmakla kimseye oy vermezlerşener şen ismi bir yere kadar biz ondan çok onunla yarışanın performansına bakıcaz yeri gelir arada bir şarkı söylemesi lazım yeri geldiğinde bizi isveçte ağırlaması lazım yeri geldiğinde nefret ettiklerinden bile hoşlaşıyor gibi yapması lazımama kız çaylak işte anlamıyor bu işlerden umarım elenir
Ses Yok derkenforum dışında bir benle konuşmuyon herhalde şaka şaka kıskanmıyorum be
takılma anlamında dedim
@denizz19 bu şarkıda müzik var niye ses yok
Ses Yok derken
bende vardi ses boşuna harika demedikYa ziynet şarkıyı söylüyor ama sessiz sinema gibi ses yoktu
YouTube sesini kapamışsındırYa ziynet şarkıyı söylüyor ama sessiz sinema gibi ses yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?