yani özel degilmisiz anladik
sen bana özelsin aşkımm bakma diğerlerine sen
yani özel degilmisiz anladik
O benle konuşssun bence benim daha çok yarışmacım var
Sen her zaman özelimsinyani özel degilmisiz anladik
bir tek sen hissettiriyorsun zatensen bana özelsin aşkımm bakma diğerlerine sen
Kimin daha çok ilgi göreceğine ben karar veririm. O yarışmayla ilgisi olmayanlar neden oraya yönelsin ki@Çiğdem- o yarışma daha çok ilgi gördüğü için sen konuş bence.
inanalim bariSen her zaman özelimsin
bir tek sen hissettiriyorsun zaten
Kimin daha çok ilgi göreceğine ben karar veririm. O yarışmayla ilgisi olmayanlar neden oraya yönelsin kiAtacan Emre Dosi hepsi ben de vadikızı falan
Rica ederim neyse ben oylarımı hemen kullanayım atayım Masayainanalim bari
bide mola zamani sohbet icin sağolama acikmama sebep oldun o ayri
inanalim bari
bide mola zamani sohbet icin sağolama acikmama sebep oldun o ayri
@MasacRE- ben oylarımı sana göndereceğim uyar mı sana. Yani yine ben açıklayacağım kendi oylarımı ama hani şike düşüncelerine karşı sende de bulunsun yani.
Bu arada oylarınızı özelden bekliyorum
O senin haddine mi düşmüş ezik .ssİyi tamam gönderBeğenmediklerimi de değiştiririm hayır Deniz'in oyları böyle derim olur mu
Etiket geldi ama MS finali ile aynı dakikalar olacak istersen zamana ayar çek.
aaa yok bu 19 biz 22 sorun olmazBöylece toplam 11 sahneye ihtiyacınız olacak.
MS sonuçları 22:00 da olmuyor mu
Etiket gelmedi sanıp herkesi tek tek ekleyecektim ama sonra fark ettim ki gitmiş o sebeple sildim
bende gecenin ilerleyen saatlerinde yollarim. zaten yarisindan cogunu izledimRica ederim neyse ben oylarımı hemen kullanayım atayım Masaya
Sen olsaydinda farketmezdinben yokken yine konuşmuşlar bak bak
Kıskanmasın ona bu şarkıyı armağan edelim
HarikaymisKıskanmasın ona bu şarkıyı armağan edelim
recep yayınlanna kadar değerlendirme yapmıyorum toplu kırım gerçekleştireceğim recepteOYLAMA BAŞLADI - SON OY YOLLAMA TARİHİ 20 OCAK CUMA 17:30
SONUÇLAR 19:00 CİVARINDA AÇIKLANACAKTIR CUMA GÜNÜ.
@dosimosi @Bully @xemrexxx @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @turkuazz @halukerogluFOX @Aserat @destere @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @yader @RüzgarGülü
Ice_Cool_23 yarışmadan çıkarılmıştır çünkü vakit sıkıntısı yaşayacağını hissettiğim için jüri kadrosuna eklendi. Kullanmak isterse bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?