Şener Şeni daha çok seviyorsun amaMusa uzunlar başka sevdiğimi biliyosum ama oy konusunda yorum yaptırma
bana olurmu
Şener Şeni daha çok seviyorsun amaMusa uzunlar başka sevdiğimi biliyosum ama oy konusunda yorum yaptırma
bana olurmu
Şener Şeni daha çok seviyorsun ama
iyi puanada yansitirsin ama dur sen yorum yapmiyordun demiTabii ki seviyorum usta sevilmezmi biliyormusun cnm Şener şeni ne zaman izlesem
hep aynı kahkahalarla izlerim ya oyunculuğu muhtşem
iyi puanada yansitirsin ama dur sen yorum yapmiyordun demi
oylarinla konus zaten
zaten öyle desende istediğin puanı alamayacaksınBana şu puanı ver bu puanı ver demiyeceğim
diğer sahnelere göre değeri neyse verirsin zaten
o iş biraz zorBeren'de olduğu gibi tam destek bekliyorum
zaten öyle desende istediğin puanı alamayacaksıno yüzden ne çıkarsa bahtına
o iş biraz zorberenden daha iyisi yoktu ama neslihandan daha iyisi var yarışmada
oy vermesemde beroşum tüm ihtişamıyla yine silip süpürmüş puanlarıSen yine oylamayı unutup oy vermeyeceğin için problem yok.)
oy vermesemde beroşum tüm ihtişamıyla yine silip süpürmüş puanlarıama neslihanın zor ayakta duruyor seven bir kaç kişi oy vermeyi unutsa aynı hafta şutlarlar
cokta tınzaten öyle desende istediğin puanı alamayacaksıno yüzden ne çıkarsa bahtına
o iş biraz zorberenden daha iyisi yoktu ama neslihandan daha iyisi var yarışmada
cokta tın
iyi puan gelir Efsaneye
bende yedimbu cevapla şener şenden nefret etmeye başladım hadi hayırlısısanırım murat yıldırımla birlikte son ikide yer alacak
hic bir zaman kötu puan almadi 😉son üç haftadır zirvedeydi ariana ondan önceki haftalara bak hiç bir şekilde zirvede yer almadı
her yarışmada demirbaşlarım vardır burdada nilüfer, ariana , candan, shakira , cem karaca elenmesini istemediğim isimlerdi o yüzden kolay kolay diplerde yer alamayacak isimlerdihic bir zaman kötu puan almadi 😉
peki burdaki demirbaşlarin kim ?her yarışmada demirbaşlarım vardır burdada nilüfer, ariana , candan, shakira , cem karaca elenmesini istemediğim isimlerdi o yüzden kolay kolay diplerde yer alamayacak isimlerdi
elenmeyeceğini bildiğim oyuncuya bir verebilirimpeki burdaki demirbaşlarin kim ?
sen demirbaşı Arine hep oy öncesi blöfler yapardin.
bu gözlük diğer batırdığın konudan sonra okudum diye bunada attımelenmeyeceğini bildiğim oyuncuya bir verebilirim) riske girdiği zaman oyuncu yarışandan nefret etsemde yükseltmek zorunda kalırım)
buna niye gözlük taktın @dosimosioysa burda inceden inceye yarışmacına bir destek sözkonusuydu sankiyalnız yorum çok ince olduğu için gözden kaçırdın sanırım
işte hep böyle duygularına hakim olamayıp kendi ayağına kurşun sıkıyorsun ondan sonra benden puan falan bekliyorsun boşuna beklersinbu gözlük diğer batırdığın konudan sonra okudum diye bunada attım
sende sabretmeden batırıyorsun ortalığı.işte hep böyle duygularına hakim olamayıp kendi ayağına kurşun sıkıyorsun ondan sonra benden puan falan bekliyorsun boşuna beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?