Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Şampiyon Dosi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@denizz19 emeğine sağlık.
Yarışmandan çok zevk aldım ve bir nevi sahiplendim. Bu yarışma bizi birbirimize daha çok yakınlaştırdı ve seninle kurduğumuz bu güzel ve özel bağdan dolayı memnunum. Benim için kıymetli ve özel bir arkadaşımsın.
Bana ilk hediye ettiğin şarkıyı bende sana hediye ediyorum çünkü bu forumda benim için sürpriz bir hediye oldun

cengizde dizinin çok önemli bir parçasıydı oda favori olur kesinlikle

İnanır mısın tam da bu şarkıyı söylüyordum şimdi sen yolladın kalp kalbe karşıdır diye boşa demiyorum
çok teşekkürler sen de süper yarıştın söke söke aldın yarışı @Bully nin midesinden

Okadar paylaşımız oldu, haliyle kalbimiz birbirimize karşı

Katılmıyorum bu ismi görünce herkesin bu kişiye oy vereceğini bildiğimden vazgeçtim

Katılmıyorum bu ismi görünce herkesin bu kişiye oy vereceğini bildiğimden vazgeçtim

Ona bakılırsa herkes bu sezon Şener Şen'e oy verdi ama 1.liği verdiği haftalarda oldu ve Çetin sanırsam 1.başlamamıştı. O zaman bizde Sıla var diye müzik yarışmalarında yarışmayalım

Tüm İçerde izleyenler koşulsuz bu adama oy verecekler sanki bilmiyor muyum defalarca yaşandı bu durum vazgeçtim jüri olurum ben

Ona bakılırsa herkes bu sezon Şener Şen'e oy verdi ama 1.liği verdiği haftalarda oldu ve Çetin sanırsam 1.başlamamıştı. O zaman bizde Sıla var diye müzik yarışmalarında yarışmayalım
Aynen Sıla'nın karşısına çıkmaya cesaretiniz yetmez
ama gerçekten katılmayacağım üzgünüm

Peki ısrarım yok

sende serenayla gel @Bully ramiz dayının intikamı vardı ayoll

@denizz19 yarışmayacam diyorsun ama yine senide etikeltiyorum fikirlerinizi alayım

6 sezonun en iyileri mi olsun, yoksa geçen yaz yapılan Allstardaki yarışmacılar alınmasın mı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

@Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı

Eğer 6 sezon en iyileri olursa yeni yarışmacı alınmayacak

@denizz19 o söz ettiğin 20. oy kimdi ?