Bilmiyorum senin Demeti beğenmis. ben 2. Atacan 1. ve bu durumda bakacaz bakalimO hiç kıyar mı
dur ekleme yapayim sen zaten oy biliyorsunda. oyun falan denilmisti bir ara. 1. olacagini dusunup 1 de vermis olabilir
Son düzenleme:
Bilmiyorum senin Demeti beğenmis. ben 2. Atacan 1. ve bu durumda bakacaz bakalimO hiç kıyar mı
1 mi verdin yoksa bana. ssÇekeceğin var derkennn 😵 bak aramızda kalma yolarız seni kaan
bendede 1 sin1 mi verdin yoksa bana. ss
Hepsini teker teker kınayacağım o halde kaosa hazır olun. ssBayağı 1 geldi
Demet'i beğendim demedi ki Demet seni yiyebilir dedi burdan nasıl bana 1 verdiğini çıkarttın anlat bakalımSenin Cigdem bile 1 verecegini belirti ama yani sözleri o yönde
Hazirim ben 😉 senin kaosundan ne olacakHepsini teker teker kınayacağım o halde kaosa hazır olun. ss
Hiç sanmıyorum 😛bendede 1 sinkizlar sana kiymis bu hafta
1 mi verdin yoksa bana. ss
Iyi yani oylarini biliyorsun.Demet'i beğendim demedi ki Demet seni yiyebilir dedi burdan nasıl bana 1 verdiğini çıkarttın anlat bakalım
1 sin😉 sonuçlarda buluşuruz 😉Hiç sanmıyorum 😛
Daha dün senin sinirin çok pistir demiştin bugün kaosundan ne olacak diyorsun bu ne yaman çelişki anneHazirim ben 😉 senin kaosundan ne olacakbir sure gelmem gelene kadar unutursun zaten
Bilmiyorum sadece Çiğdem'in yorumlarını senden daha iyi analiz edebildiğimi düşünüyorumIyi yani oylarini biliyorsun.
neyse benle Atacan senden öndeyizçatla
1 sin😉 sonuçlarda buluşuruz 😉
O zaman niye az önceki mesajıma kızdın ablahahaha yoo benim en sevdiğim sahne ile gelmişsin bee
ama o sinirin baskasinaydi. bana sinirlendigin an kaçacam benDaha dün senin sinirin çok pistir demiştin bugün kaosundan ne olacak diyorsun bu ne yaman çelişki anne
Bilmiyorum sadece Çiğdem'in yorumlarını senden daha iyi analiz edebildiğimi düşünüyorum
Daha dün senin sinirin çok pistir demiştin bugün kaosundan ne olacak diyorsun bu ne yaman çelişki anne
Bilmiyorum sadece Çiğdem'in yorumlarını senden daha iyi analiz edebildiğimi düşünüyorum
O zaman niye az önceki mesajıma kızdın ablaBen çekeceğin var demedim 1 verenlerin çekeceği var dedim
20:45ama o sinirin baskasinaydi. bana sinirlendigin an kaçacam benzamanla durulur sinirinözlettiririm öyle gelirim.
O analiz değilde neyse tamam
Yemeklerimi yakmadan pişirdim
@denizz19 konuyada bakmadim kaçta basliyoz?
ama o sinirin baskasinaydi. bana sinirlendigin an kaçacam benzamanla durulur sinirinözlettiririm öyle gelirim.
O analiz değilde neyse tamam
Yemeklerimi yakmadan pişirdim
@denizz19 konuyada bakmadim kaçta basliyoz?
Neşen daim olsun ablacımben konuları karıştırdım bu şarkı benim de sandım kendimi bir baktım ki yıldızlardayız kendime geldimmneşeliyim ya bugün kafa gitti bende
Sen sorasın diye muhabbet edelimniye okadar geç?
Ay ne de güzel tanıyor beniAma kızz @Bully kaanın siniri çabuk geçiyorr beee sinirlendimmi tam sinirleniyor gözüne görünmemek lazım ama çabuk geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?