Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

O hiç kıyar mı :A
Bilmiyorum senin Demeti beğenmis. ben 2. Atacan 1. ve bu durumda bakacaz bakalim :A
dur ekleme yapayim sen zaten oy biliyorsunda. oyun falan denilmisti bir ara. 1. olacagini dusunup 1 de vermis olabilir :D oda bir taktik sonucta :A

Son düzenleme:
Hazirim ben 😉 senin kaosundan ne olacak :D bir sure gelmem gelene kadar unutursun zaten :)
Daha dün senin sinirin çok pistir demiştin bugün kaosundan ne olacak diyorsun bu ne yaman çelişki anne :A

Iyi yani oylarini biliyorsun.
neyse benle Atacan senden öndeyiz :Z çatla

1 sin😉 sonuçlarda buluşuruz 😉
Bilmiyorum sadece Çiğdem'in yorumlarını senden daha iyi analiz edebildiğimi düşünüyorum :A

:Fhahaha yoo benim en sevdiğim sahne ile gelmişsin bee
O zaman niye az önceki mesajıma kızdın abla :A Ben çekeceğin var demedim 1 verenlerin çekeceği var dedim :A

Daha dün senin sinirin çok pistir demiştin bugün kaosundan ne olacak diyorsun bu ne yaman çelişki anne :A

Bilmiyorum sadece Çiğdem'in yorumlarını senden daha iyi analiz edebildiğimi düşünüyorum :A
ama o sinirin baskasinaydi. bana sinirlendigin an kaçacam ben :F zamanla durulur sinirin :D özlettiririm öyle gelirim.
O analiz değilde neyse tamam

Yemeklerimi yakmadan pişirdim :A
@denizz19 konuyada bakmadim kaçta basliyoz?

O zaman niye az önceki mesajıma kızdın abla :A Ben çekeceğin var demedim 1 verenlerin çekeceği var dedim :A

:Fben konuları karıştırdım bu şarkı benim de sandım kendimi bir baktım ki yıldızlardayız kendime geldimm :Fneşeliyim ya bugün kafa gitti bende:F

ama o sinirin baskasinaydi. bana sinirlendigin an kaçacam ben :F zamanla durulur sinirin :D özlettiririm öyle gelirim.
O analiz değilde neyse tamam

Yemeklerimi yakmadan pişirdim :A
@denizz19 konuyada bakmadim kaçta basliyoz?

Ama kızz @Bully kaanın siniri çabuk geçiyorr beee sinirlendimmi tam sinirleniyor gözüne görünmemek lazım ama çabuk geçiyorr:F