Ortalarda bir şey olsun, ona da razıyım.Hatırlamıyorum ama senin verdiğinden düşüktü sanırım
Daha önceden bir yorumun vardı orada sevdiğini gördüğüm için rahatça söylerim. İpek Karapınar
Daha da beter olursun inşallah
Ortalarda bir şey olsun, ona da razıyım.Hatırlamıyorum ama senin verdiğinden düşüktü sanırım
Daha önceden bir yorumun vardı orada sevdiğini gördüğüm için rahatça söylerim. İpek Karapınar
Daha da beter olursun inşallah
Sen Meryem reisi nasıl tanımazsın tez kellesini vurun bu melunun Yok ya da vurmayın 12 puan atmış kalsın şimdilik
Muhteşem bir puan, kaliteden anladığını tekrar gösterdin. @xemrexxx
@xemrexxx saol la süper point
haftaya kim kimle yarışıyor öğreneyim bu dört meluna da iyi point vermiş olamamTeşekkürler @xemrexxx güzel sayılır.
Güzel puan. @emree-29@emree-29 un oyları
16- Deniz Çakır
15- Cansu Fırıncı
14- Bulent Çolak
13- Ozgu Namal
12- Cetİn Tekindor
11- Haluk Bilginer
10- İpek Karapınar
9- Sedef Avcı
8- Burcu Biricik
7- gokce bahadır
6- burak ozcivit
5- Memet ali alabora
4- Tolga sarıtaş
3- Esin gundoğdu
2- Berrak tuzunataç
1- Ahu sungur
Uzaydaki mavi gözlü çocuğa desteklerinin devamını beklerimhaftaya kim kimle yarışıyor öğreneyim bu dört meluna da iyi point vermiş olamam
ay bir de adımı kullanıyor pis kaknem çarpık şey .ss @EmRe-29@emree-29 un oyları
16- Deniz Çakır
15- Cansu Fırıncı
14- Bulent Çolak
13- Ozgu Namal
12- Cetİn Tekindor
11- Haluk Bilginer
10- İpek Karapınar
9- Sedef Avcı
8- Burcu Biricik
7- gokce bahadır
6- burak ozcivit
5- Memet ali alabora
4- Tolga sarıtaş
3- Esin gundoğdu
2- Berrak tuzunataç
1- Ahu sungur
@Yiğitt le karıştırdın galibaUzaydaki mavi gözlü çocuğa desteklerinin devamını beklerim
Ben sana 13'ten dolayı teşekkür ettim, ama sen tam puan vermeme rağmen hiç cevap vermedin bile.
Sen de Al-Sel fandomu değil misin la yeme bizi şimdi
internet yavaş ekonomik kullanıyorumBen sana 13'ten dolayı teşekkür ettim, ama sen tam puan vermeme rağmen hiç cevap vermedin bile.
kız senle @Çiğdem- in yarışmaya katılmanız hata çıkın dışarı koca arayın koca bulamadan yaşlandınız resmen bırakın bu yarışma işlerini
internet yavaş ekonomik kullanıyorum
kız senle @Çiğdem- in yarışmaya katılmanız hata çıkın dışarı koca arayın koca bulamadan yaşlandınız resmen bırakın bu yarışma işlerini
bir türlü çıkamadık ya2.Puan Durumu:
1) Çetin Tekindor 119
2) Gökçe Bahadır 117
3) İpek Karapınar 114
4) Haluk Bilginer 96
5) Bülent Çolak 95
6) Sedef Avcı 90
7) Tolga Sarıtaş 88
8) Necati 85
9) Esin Gündoğdu 80
9) Burcu Biricik 80
11) Özgü Namal 79