yok artık hiçbirimi etiketlememişSenin dışında kimse etiketlememiş beni sahnesine hepsine gözlüğü bastım
yok artık hiçbirimi etiketlememişSenin dışında kimse etiketlememiş beni sahnesine hepsine gözlüğü bastım
Çok beklersin sahnem baya sağlam bu hafta, ayrıca burada bir kulis yapılacaksa onu da biz yaparıztopluca kulismi var acaba üst hafta başlamadan masada seni elemiş olabiliriz
Aynen hepsi beni görmezden gelmiş kalbim çok kırıldıyok artık hiçbirimi etiketlememiş
bu sefer dısarıda kalmışa benziyorsun vllaÇok beklersin sahnem baya sağlam bu hafta, ayrıca burada bir kulis yapılacaksa onu da biz yaparız
Aynen hepsi beni görmezden gelmiş kalbim çok kırıldı
Evde kalmaktansa dışarda kalmak iyidirbu sefer dısarıda kalmışa benziyorsun vlla
bu sefer dısarıda kalmışa benziyorsun vlla
Puanlamada bu jestimi dikkate alalim lutfenDoğru senden de bildirim gelmiş eyvallah
Puanlamada bu jestimi dikkate alalim lutfen
berbat@Çiğdem- @Bully @eskici @denizz19 @Since2011 @turkuazz - @xemrexxx @EnveR
@MayısKralı @Doğu @destere @MEnes @Mr.At @Harunnn60
Herkese Merhaba, bu hafta aksiyonlu bir sahne ile karşınızdayız yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Lütfen 5:05 - 8:20 dakika sahne aralığını izleyiniz
yinemi ağlıyor ? lanet olsunBu haftaki sahnemiz.
@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @EnveR @MayısKralı @turkuazz @Ice_Cool_23 @xemrexxx
bu haftaki sahnemiz my dan bir sahne oluyor
00.00-04.00 arası izleyin
@Mr.At @S.G.A.T. @Billy Kane @Çiğdem- @eskici @Bully @EnveR @denizz19 @EFE UYSAL @Tolstoyevski @MayısKralı @destere @Doğu @MEnes @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @pompy @Since2011 @Ice_Cool_23
bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır
Aslında sahnemi paylaşmayacaktım ama madem ısrar ettin sana göstereyim beğeneceğini düşündüğüm bir sahneberbat
yinemi ağlıyor ? lanet olsun
MY ye geçiş yapmışsındaha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyorbir ara ayrıntısıyla bakarım artık
@Bully senin ilker kertenkelesi nerde ?
geçen haftaya göre bir gıdım daha iyi gibi sankiAslında sahnemi paylaşmayacaktım ama madem ısrar ettin sana göstereyim beğeneceğini düşündüğüm bir sahne
Ne çabuk cevap verdin tamamına bakmadın demek kigeçen haftaya göre bir gıdım daha iyi gibi sanki
Efsane ulan efsane"kendi gibi hippiyi bulmuş saçı uzun kulağı küpeli.."Mematiye bak Kpss'den yeni atanmış memur gibiMüthiş sahne seçmişsin tebrikler
La gelir gelmez niye ilk benle uğraşıyon her seferinde mübarek adam@since yine ortada yok erdal özyağcıların ! pardon erdal inönünün sahnesini sen paylaşırsın artıkerdal beşikkertmesimiydi?
ben anlarım bir 2 dakika baktım yeterli ayrıntısına sonra enver etiketleyince baakrım şimdilik yeterde artar bileNe çabuk cevap verdin tamamına bakmadın demek kiBu tarz sahnelerime hep yüksek vermiştin
kandilin hayırlı olsunda sen ne iş çeviriyon yineLa gelir gelmez niye ilk benle uğraşıyon her seferinde mübarek adamHayırlı kandiller dileyerek seni diğer bildirimlere alalım
Huşu içinde ibadet ediyorum günahımı alma mümmin kardeşimben anlarım bir 2 dakika baktım yeterli ayrıntısına sonra enver etiketleyince baakrım şimdilik yeterde artar bile
ilkerin deli sahneleri iyi gibi ama üç haftaki önce koyduğun sahne çok iyiydi bu biraz daha vasat çizgide
kandilin hayırlı olsunda sen ne iş çeviriyon yinehayırlı bir iş yapmadığın kesin
umarım çarpılırsın bu mübarek gündeHuşu içinde ibadet ediyorum günahımı alma mümmin kardeşimNeyse 46'ya döneyim ben dizi bitecek bari tekrarını izleyah
Umarım beğenirsinberbat
yinemi ağlıyor ? lanet olsun
MY ye geçiş yapmışsındaha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyorbir ara ayrıntısıyla bakarım artık
@Bully senin ilker kertenkelesi nerde ?
bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır) hem çakır hemde polat karpuz gibi ortaya çıkmışbirde benim tontoş özgüme hakaret ediyor namısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?