Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 7.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- @Bully @eskici @denizz19 @Since2011 @turkuazz - @xemrexxx @EnveR
@MayısKralı @Doğu @destere @MEnes @Mr.At @Harunnn60
Herkese Merhaba, bu hafta aksiyonlu bir sahne ile karşınızdayız yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Lütfen 5:05 - 8:20 dakika sahne aralığını izleyiniz :)

berbat :)

yinemi ağlıyor ? lanet olsun :)

MY ye geçiş yapmışsın :) daha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyor :) bir ara ayrıntısıyla bakarım artık :)

@Bully senin ilker kertenkelesi nerde ? :)

bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır :)) hem çakır hemde polat karpuz gibi ortaya çıkmış :) birde benim tontoş özgüme hakaret ediyor namısız :)

Son düzenleme:

MY ye geçiş yapmışsın :) daha izleyemedim ayrıntısıyla birde direk açamıyoruz youtube gönderme yapıyor :) bir ara ayrıntısıyla bakarım artık :)

Aslında sahnemi paylaşmayacaktım ama madem ısrar ettin sana göstereyim beğeneceğini düşündüğüm bir sahne :A

Efsane ulan efsane :F "kendi gibi hippiyi bulmuş saçı uzun kulağı küpeli.." :kiki: Mematiye bak Kpss'den yeni atanmış memur gibi :A Müthiş sahne seçmişsin tebrikler :)

@since yine ortada yok erdal özyağcıların ! pardon erdal inönünün sahnesini sen paylaşırsın artık :) erdal beşikkertmesimiydi?

@since yine ortada yok erdal özyağcıların ! pardon erdal inönünün sahnesini sen paylaşırsın artık :) erdal beşikkertmesimiydi?
La gelir gelmez niye ilk benle uğraşıyon her seferinde mübarek adam :A Hayırlı kandiller dileyerek seni diğer bildirimlere alalım :A

Ne çabuk cevap verdin tamamına bakmadın demek ki :A Bu tarz sahnelerime hep yüksek vermiştin :A
ben anlarım bir 2 dakika baktım yeterli ayrıntısına sonra enver etiketleyince baakrım şimdilik yeterde artar bile :)
ilkerin deli sahneleri iyi gibi ama üç haftaki önce koyduğun sahne çok iyiydi bu biraz daha vasat çizgide :)

La gelir gelmez niye ilk benle uğraşıyon her seferinde mübarek adam :A Hayırlı kandiller dileyerek seni diğer bildirimlere alalım :A
kandilin hayırlı olsunda sen ne iş çeviriyon yine:) hayırlı bir iş yapmadığın kesin:)

ben anlarım bir 2 dakika baktım yeterli ayrıntısına sonra enver etiketleyince baakrım şimdilik yeterde artar bile :)
ilkerin deli sahneleri iyi gibi ama üç haftaki önce koyduğun sahne çok iyiydi bu biraz daha vasat çizgide :)

kandilin hayırlı olsunda sen ne iş çeviriyon yine:) hayırlı bir iş yapmadığın kesin:)
Huşu içinde ibadet ediyorum günahımı alma mümmin kardeşim :A Neyse 46'ya döneyim ben dizi bitecek bari tekrarını izleyah :A

Huşu içinde ibadet ediyorum günahımı alma mümmin kardeşim :A Neyse 46'ya döneyim ben dizi bitecek bari tekrarını izleyah :A
umarım çarpılırsın bu mübarek günde :) allah yalan söyleyeni affetmez :) kesin bir yerde +18 kurcalıyonda :) neyse inanmış gibi yapak :)

bu hafta hapı yuttun bir puanım hazır :)) hem çakır hemde polat karpuz gibi ortaya çıkmış :) birde benim tontoş özgüme hakaret ediyor namısız :)
Umarım beğenirsin:)