Elenmiş tüm yarışmacılara öyle diyorum alışkanlık işteSen neden salık olsun diyorsun![]()
Elenmiş tüm yarışmacılara öyle diyorum alışkanlık işteSen neden salık olsun diyorsun![]()
Elenmiş tüm yarışmacılara öyle diyorum alışkanlık işte![]()
Ha anladım bunun sebebi de aslında şu twitter tarzı sosyal medyada yazışırken aceleden harf eksikliği yapıyorum işin doğrusu O durum burdada alışkanlık olmuş sanırımyok ondan sormadım sağlık olsun denir normalde sen salık olsun diyorsun özellikle dikkat ediyorum kaç keredir
![]()
İlginçmiş.Ha anladım bunun sebebi de aslında şu twitter tarzı sosyal medyada yazışırken aceleden harf eksikliği yapıyorum işin doğrusu O durum burdada alışkanlık olmuş sanırım![]()
Aleyna iyidir ama Oyunculuğu biraz daha geliştirmeli. Daha ilk dizisi kötü demiyorum ama biraz gelişmeli.Hazar Motan bu sahneyle bile yüksek almış helal olsun bence şu ana kadar kullandığı en kötü sahneydi ama oyunculuğu yine iyiydi. @denizz19Bende senden kıskanıp 4. sezon Aleyna Solaker ve ya Çağla Irmak ile gelmeyi düşünüyorum.
![]()
Aleyna iyidir ama Oyunculuğu biraz daha geliştirmeli. Daha ilk dizisi kötü demiyorum ama biraz gelişmeli.Kader daha iyi.
![]()