Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 6.Hafta Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D yok ondan sormadım sağlık olsun denir normalde sen salık olsun diyorsun özellikle dikkat ediyorum kaç keredir :D
Ha anladım bunun sebebi de aslında şu twitter tarzı sosyal medyada yazışırken aceleden harf eksikliği yapıyorum işin doğrusu O durum burdada alışkanlık olmuş sanırım:)

Ya Kısmetse olur da hep derler ya burası Kısmetse Olur her şey olabilir Yıldızlar Yarışıyor dada aynı şey geçerli Aras Bulut kaç hafta zirveye oynarken kıl payı kurtuldu bu hafta elenmekten işte burası Yıldızlar Yarışıyor evi her hafta her şey olabilir :D

Hazar Motan bu sahneyle bile yüksek almış helal olsun bence şu ana kadar kullandığı en kötü sahneydi ama oyunculuğu yine iyiydi. @denizz19 :D Bende senden kıskanıp 4. sezon Aleyna Solaker ve ya Çağla Irmak ile gelmeyi düşünüyorum. :F

Hazar Motan bu sahneyle bile yüksek almış helal olsun bence şu ana kadar kullandığı en kötü sahneydi ama oyunculuğu yine iyiydi. @denizz19 :D Bende senden kıskanıp 4. sezon Aleyna Solaker ve ya Çağla Irmak ile gelmeyi düşünüyorum. :F
Aleyna iyidir ama Oyunculuğu biraz daha geliştirmeli. Daha ilk dizisi kötü demiyorum ama biraz gelişmeli. :) Kader daha iyi. :D

Aleyna iyidir ama Oyunculuğu biraz daha geliştirmeli. Daha ilk dizisi kötü demiyorum ama biraz gelişmeli. :) Kader daha iyi. :D

İlk dizisi değil daha önce show tvde biir dizide oynamıştı hatırlıyorum şafak sezerin kızıydı berk atanın partneriydi galiba :X Oyunculuğuda iyi bence ya ağzını yaya yaya konuşması falan. :D evet kaderde iyi bakalım bir fikir değiştirmezsem 4. sezon @xemrexxx in sunumuna bunlardan biriyle katılırım. :F