Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 6.Hafta Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam tersi ben her komediyi beğenmem. Leyla ile Mecnun izlemişim her bölümünü en az 3 kez hem de. :A Öyle bir dizi izleyip her basit klişe komediye gülmemi beklemeyin. :A
Seni güldüremiyosam bundan sonraki haftalarda dramlarımla ağlatayım o zaman :D

@turkuazz bu haftaki sahnen de Mete az yer aldı bir de hep kavga dövüş jürilerin ve yarışmacıların dikkatini çekmedi sanırım artık MY ile gelmenin zamanı geldi :)

ayy 1.olmak çok iyi geldi oktay kayanrcanın çakır kadar adanalı rolude efsane gerçekten forumda adanalı dizisini seviyor işe yaradı çakır ve adanalıyla karışık götürürüm artık yarışmayı 2 önemli karakterim var @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Bully
:Z:Z:Z

Oylamayı kaçırdım..bu hafta kıl payı kurtulmuşum..oylamalarda bu hafta iyi almamışım:( öncelikle sahne eleştirilerinize hak veriyorum.. @Ice_Cool_23 @xemrexxx @MayısKralı
Kavgalı sahneler fazlaydı ama ilk hafta paylaştığım Maral dizisi sahnesinde son anda elenmemiştim.şimdi bundan sonra kavgasız bir sahne ile de elenme riskinin doğrusu fazla olacağı kanısındayım.ama sonraki hafta my ile sahne paylaşımı yapacağım..bundan sonraki haftalar sanırım daha zor haftalar olacaktır.

Son düzenleme: