Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden.
Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten.

cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi

cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi
Daha iyileri tabii ki de var, bu sahneyi ilerki haftalarda kullansa düşük alabilirdi benden ama ilk hafta zayıf olduğu için aradan sıyrılmayı başardı.

İlk hafta diye millet fazla ciddiye almamış sanırım?
Ne yazık ki fazla beğenemedim sahneleri, 4-5 tane vasatın üstünde performans vardı, diğerlerini sıralamak zor olmadı açıkçası.

Keriman'ı nasıl buldun?

Kerimannasıldı?

Oylarımı kullandım.çok başarılı sahneler bulunuyor.oylama yaparken baya zor oldu..düşük puanla oylamak zorunda olduğum arkadaşlar kusura bakmasınlar..herkese başarılar diliyorum

aslı enver le yarışan arkadaş yanlış sahne seçimi kurbanı oldu
aslı enver tek kelime konuşamadan sahne bitiyor hep karşıdaki vatandaş konuşuyor

onur topgül se kuru kıza dua etsin aynı şeyi ilker kaleli içinde söylemek lazım yatıp kalkıp burçine dua etsin
oktay kaynarca olmamış @Çiğdem-
noyan çok soğuk bir karakter sevmem sevemem böyle sadece aksiyonik sahneleri

efsunum döktürmüş
keriman teyze olağanüstü muhteşem

diğerleride fena sayılmaz

3 gün oylama süresi yazmıyormuydu pazartesi oluyor işte
Üç gün yok ya..Orada pazar gününe kadar oylama zamanı.Pazartesi sonuçlar açıklanacak

ben puanlarımı yeni göndereceğim üç gün falan diye bişey duymadım
ayın 4 üne kadar oylama sürecek dendi ayın dördüde bugün ve bugünde puanımı yollayacağım ama nasıl yollayacağım kime yollayacağım envere özel mesaj yazamıyormuyuz nedir? ikidir deniyorum mesaj yeri açılmıyor
)

@xemrexxx ben puanları sana yollayayım sen envere yolla direk yollanmıyormuş

Son düzenleme:
Peker'e yorum yapmamışsın.

Maalesef bu hafta oy kullanamayacağım. Videoların yarısını ilk günden izlemiştim ancak devamı gelmedi. Şu anda izlemem zor.
Umarım cezam -15'i geçmez bu konuda bir açıklamada yapmışmıydın?

Sonuçları bekliyoruz. @EnveR