Yıldızlar Yarışıyor 3. Sezon Şampiyonu: denizz19 | Hazar Motan

@OzaN artık Benim Albümüm ve Yıldızlar Yarışıyor amblemlerimi bana geri ver ikisini de aynı anda takıp hava atacağım. :A

Önemli tabi ya boşver kibar olma :A Yerden yere vur bu sunucuyu beceriksiz herif :F
Bir şeyi de bırak başkası kazansın ya yeter. :A

Hazar Motan oyuncu mu bu arada hiç öyle birini duymamıştım. :D

@OzaN artık Benim Albümüm ve Yıldızlar Yarışıyor amblemlerimi bana geri ver ikisini de aynı anda takıp hava atacağım. :A

Önemli tabi ya boşver kibar olma :A Yerden yere vur bu sunucuyu beceriksiz herif :F
Aa Yıldızlar Yarışıyor amblemi ben devredeceğim dimi sana hayrını görmezsin inşallah. :A

Bir şeyi de bırak başkası kazansın ya yeter. :A

Hazar Motan oyuncu mu bu arada hiç öyle birini duymamıştım. :D
:F Halkın sevgisini ve takdirini kazanmışım tabiki kazanacağım. :A İki madalyamı da istiyorum unutturmazsın :A Aç izle sağlam oynuyor Hazar. :D Al izle karar ver :D

Aa Yıldızlar Yarışıyor amblemi ben devredeceğim dimi sana hayrını görmezsin inşallah. :A
Öyle olacak evet hepsinin hayrını göreceğim düşman çatlatacağım :A

@denizz19 kardeşim tebrik ederim kazanamadığın bir Yıldızlar Yarışıyor yarışması kalmıştı zaten sonunda onu da kazandın. :F

Hazar Motan gibi genç bir isimle şampiyon olmak da önemli bir başarı tabii Kırgın Çiçekler'i pek sevmem ama bu kızı sevdim geleceği parlak gibi. :D

@Çiğdem- finalde hepimizi geçmişsin ama üçüncülükle yetindin ne yazık ki :A Bu arada oyunu bana attığın için de çok teşekkürler, istesen Ceren'e boş oy da atabilirdin ama sen İlker'i tercih etmişsin çok mutlu ettin beni :A

@Ice_Cool_23 sana da tebrikler finale çıkarak iyi bir başarı yakaladın Ceren'le :D

İlker Kaleli'ye destek olan herkese teşekkürler ben zaten alışığım ikinciliklere. :F All-Star'da şampiyon Serenay'ımla bomba gibi geliyoruz. :A

Bu arada @EnveR @MayısKralı @Harunnn60 (seni de es geçmeyelim hadi :A ) emeklerinize sağlık :D
bu genel puanların toplanmasını boykot ediyoruz vlla final puanı toplansa şampiyonduk :F

ayy vlla ben sana teşekkür edemicem çakırın o sahnesine oy atmadınya tombalacı gibi bu gece rüyanda inş senide yatırır o masaya :F

bu genel puanların toplanmasını boykot ediyoruz vlla final puanı toplansa şampiyonduk :F

ayy vlla ben sana teşekkür edemicem çakırın o sahnesine oy atmadınya tombalacı gibi bu gece rüyanda inş senide yatırır o masaya :F

Çeyrek ve yarı finali finale çekmesek yarı finalde eleniyordun :F

Ne diyelim sistemin kurbanı oldun :A İkili final olsaymış şampiyon olabilirmişsin jüride baya Vadici arkadaş var ama Vadici olduğu kadar anti Vadiciler de var tabii onların 1 puanları yüzünden üçüncü oldun :A

Çok mahçup oldum. :A All-Star'da telafi ederiz artık severiz Barış Falay'ı :A

Teşekkürler halkımızın takdirİ :A

Teşekkür ederim nerden belliydi Laa burada ne yazılmışsa o diyorsun sanırım. Bura dediğim alın. :F
Aynen onu diyorum :A Yoksa şaibeli bir zafer diye lekelemedim merak etme :A Doğuştan bahtın açık bence seneye şansını Survivor'da denemelisin :A

@denizz19 yinemi sen :) tebrik ederim ama artık ortalığı yeni yetmelere verme zamanı geldi bence :)