Yok olsun önemli değil yaAynen en başta paylaşacaktım sonra heyecan olsun diye sona sakladım ama unutmuşum kusura bakma.
Yok olsun önemli değil yaAynen en başta paylaşacaktım sonra heyecan olsun diye sona sakladım ama unutmuşum kusura bakma.
@OzaN artık Benim Albümüm ve Yıldızlar Yarışıyor amblemlerimi bana geri ver ikisini de aynı anda takıp hava atacağım.Neyse daha da oy bekleme benden artık bu kadar şampiyonluk yeter sana
Önemli tabi ya boşver kibar olma Yerden yere vur bu sunucuyu beceriksiz herifYok olsun önemli değil ya
Bir şeyi de bırak başkası kazansın ya yeter.@OzaN artık Benim Albümüm ve Yıldızlar Yarışıyor amblemlerimi bana geri ver ikisini de aynı anda takıp hava atacağım.
Önemli tabi ya boşver kibar olma Yerden yere vur bu sunucuyu beceriksiz herif
Aa Yıldızlar Yarışıyor amblemi ben devredeceğim dimi sana hayrını görmezsin inşallah.@OzaN artık Benim Albümüm ve Yıldızlar Yarışıyor amblemlerimi bana geri ver ikisini de aynı anda takıp hava atacağım.
Önemli tabi ya boşver kibar olma Yerden yere vur bu sunucuyu beceriksiz herif
Halkın sevgisini ve takdirini kazanmışım tabiki kazanacağım. İki madalyamı da istiyorum unutturmazsın Aç izle sağlam oynuyor Hazar. Al izle karar verBir şeyi de bırak başkası kazansın ya yeter.
Hazar Motan oyuncu mu bu arada hiç öyle birini duymamıştım.
Öyle olacak evet hepsinin hayrını göreceğim düşman çatlatacağımAa Yıldızlar Yarışıyor amblemi ben devredeceğim dimi sana hayrını görmezsin inşallah.
bu genel puanların toplanmasını boykot ediyoruz vlla final puanı toplansa şampiyonduk@denizz19 kardeşim tebrik ederim kazanamadığın bir Yıldızlar Yarışıyor yarışması kalmıştı zaten sonunda onu da kazandın.
Hazar Motan gibi genç bir isimle şampiyon olmak da önemli bir başarı tabii Kırgın Çiçekler'i pek sevmem ama bu kızı sevdim geleceği parlak gibi.
@Çiğdem- finalde hepimizi geçmişsin ama üçüncülükle yetindin ne yazık ki Bu arada oyunu bana attığın için de çok teşekkürler, istesen Ceren'e boş oy da atabilirdin ama sen İlker'i tercih etmişsin çok mutlu ettin beni
@Ice_Cool_23 sana da tebrikler finale çıkarak iyi bir başarı yakaladın Ceren'le
İlker Kaleli'ye destek olan herkese teşekkürler ben zaten alışığım ikinciliklere. All-Star'da şampiyon Serenay'ımla bomba gibi geliyoruz.
Bu arada @EnveR @MayısKralı @Harunnn60 (seni de es geçmeyelim hadi ) emeklerinize sağlık
bu genel puanların toplanmasını boykot ediyoruz vlla final puanı toplansa şampiyonduk
ayy vlla ben sana teşekkür edemicem çakırın o sahnesine oy atmadınya tombalacı gibi bu gece rüyanda inş senide yatırır o masaya
Ne diyelim sistemin kurbanı oldun İkili final olsaymış şampiyon olabilirmişsin jüride baya Vadici arkadaş var ama Vadici olduğu kadar anti Vadiciler de var tabii onların 1 puanları yüzünden üçüncü oldunbu genel puanların toplanmasını boykot ediyoruz vlla final puanı toplansa şampiyonduk
ayy vlla ben sana teşekkür edemicem çakırın o sahnesine oy atmadınya tombalacı gibi bu gece rüyanda inş senide yatırır o masaya
yarı final sahnemi kullandım ben önceden eleme yok demseydin daha baska bir programla geliyordumÇeyrek ve yarı finali finale çekmesek yarı finalde eleniyordun
Teşekkürler halkımızın takdirİVay arkadaş adam her yarışmayı kazanıyor. Tebrikler @denizz19.
Teşekkür ederim nerden belliydi Laa burada ne yazılmışsa o diyorsun sanırım. Bura dediğim alın.
Aynen onu diyorum Yoksa şaibeli bir zafer diye lekelemedim merak etme Doğuştan bahtın açık bence seneye şansını Survivor'da denemelisinTeşekkürler halkımızın takdirİ
Teşekkür ederim nerden belliydi Laa burada ne yazılmışsa o diyorsun sanırım. Bura dediğim alın.
Teşekkürler Hazar varken İlker de kimmiş. Birazdan Bully buraya gelir ve laf eder
Halkın takdiri kurabiyecim.@denizz19 yinemi sen tebrik ederim ama artık ortalığı yeni yetmelere verme zamanı geldi bence