Ice_Cool_23
Favori Üye
Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz@MayısKralı bak insanlar sıkılmış programdan bir ara ver 2-3 ay diyorum
Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz@MayısKralı bak insanlar sıkılmış programdan bir ara ver 2-3 ay diyorum
Yarışmacı sayına bakıyor.Yani ne kadar yarışmacı o kadar hafta.Sıkılmak degilde yarısma cok uzuyor mesela toplam 8 hafta olmasi yeterli cunku boyle uzadikca sahne bulmakta da zorlaniyoruz
Mesela bi hafta 1 kisi geri donmustu elenen bi de mesela bazi haftalar 2 kisi elenebilir.Yarışmacı sayına bakıyor.Yani ne kadar yarışmacı o kadar hafta.
Baya etkili bir sahne seçmiş katılıyorum başarılıOylarımı kullandım, en beğendiğim sahne bu hafta İlker Kaleli'nin - @Bully oldu.
Harun oyları da alıp uçtu gitti
Valla akşamdan beri yok sanmıyom geleceğiniArtık bu gece açıklasın dün gece tamam dedik ama yarın çok geç olur
Valla akşamdan beri yok sanmıyom geleceğini
Yarın artık. Oylar tamam zaten ama bugün forum biraz olaylı hemde az kişi var zaten.@MayısKralı
Hem artık ben yönetiyorum yarışmayı.
ne olayı oldu ki ne kaçırdımMesajıma güldürdün koymuş burada galiba açıklar şimdi
@Bully @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Ice_Cool_23 burdadır olaylar yumuşamış olur hem.
Ben hep buralardayım.ne olayı oldu ki ne kaçırdım
Ben hep buralardayım.
Aman ne halin varsa gör be inşallah sonuçlar açıklandığında aktif olmam.Yarın arkadaslar. Birkac kişi daha var. Şöyle bol katılım olsun istiyorum ben.
@MayısKralı @Çiğdem- @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?