Zorlu bir ekip kalmış son 4'e.ss Aranızda sahnelere göre değiştire değiştire oy veriyorum işte.
OYUNCULUK GÖRÜN
O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?Zorlu bir ekip kalmış son 4'e.ss Aranızda sahnelere göre değiştire değiştire oy veriyorum işte.
Efso sahnelerle geliyorum çalışın sizin de olsun. 😛O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?
MayısKralı özelden kavga çıkar diye zorluyor istemeden yazdım bunu.
Bazen çalışmak yetmiyor canım.Efso sahnelerle geliyorum çalışın sizin de olsun. 😛
O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?
MayısKralı özelden kavga çıkar diye zorluyor istemeden yazdım bunu.
Adam iyi sahneler seçmiş şimdi hakkını yemeyelimSerenay alır bu yarışmayı bence@Çiğdem- ikinci olursa omzunda ağlar belki
Hayret doğru toplamışsın bu sefer. 😱
gidip yetmişlik teyzeyle yarışırsan zaten çalışma işe yaramazBazen çalışmak yetmiyor canım.
Nerdeyse dis atacaktım ama çok bozulmadıkça atmıyorum.gidip yetmişlik teyzeyle yarışırsan zaten çalışma işe yaramazbence boşuna yorma kendini fazla bile alıyor teyzemiz
Elinde ki malzeme iyi yoksa Bully'de numara yok.😛
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmeNerdeyse dis atacaktım ama çok bozulmadıkça atmıyorum.Ayrıca 70 değil 65.
elindeki malzeme falan noluyor yaw ? gittikçe sohbet +18 e kayıyor
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmehem yarıştığın teyzenin ağzında diş kalmamış hemde millete diş atıyorsun ayıp denen bişey var
Nurgül'ün de gideri var da sen beğenmiyorsun çok şaşırtıcıonu bunu geç 4 yarışmacı arasında genç ve güzel diyebileceğim sadece serenay kaldıyani yokluktan bol puan veriyoruzkoyunun olmadığı yerde keçiye abdullatif şener derler veya ona benzer bir laftı işte herneyse)
Şimdi bir laf edicem ama hiç uygun olmayacak.elindeki malzeme falan noluyor yaw ? gittikçe sohbet +18 e kayıyor
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmehem yarıştığın teyzenin ağzında diş kalmamış hemde millete diş atıyorsun ayıp denen bişey var
Oyunculuk olarak diyorum. Serenay'ın dizi geçmişi baya var.
yani öyle muhteşem bir yanı yok ama işte yinede gideri var yani tamamende gözardı etmiyorumNurgül'ün de gideri var da sen beğenmiyorsun çok şaşırtıcıKate Upton'la yarışacak fiziği var gözaltı torbaları hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?