- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
ayyy hadi bakalım şu yaırşma bitsin artık bir nefes alalım ayoll@mrt-06 @Bully @Doğu @Tzira @Felon @Harunnn60 şampiyonun belli olması için son 30 dk.@OzaN @xemrexxx @sokak sanati @destere
Bari orijinal bir yalan söyleseydin bunu ben diyordum.Kullanma bence de, seni anlıyorum şuan.
Neyse ne halin varsa gör aktif olanlardan oy topla açıklansın da bitsin bari.7 kişi kullandı @Bully olmazsa 15-20 dakika ertelenir en fazla.
hadi bakalım hadi bakalımda bir şey izleyemiyoruzayyy hadi bakalım şu yaırşma bitsin artık bir nefes alalım ayoll
Yuh ne çabuk bitiyor ya.@mrt-06 @Bully @Doğu @Tzira @Felon @Harunnn60 şampiyonun belli olması için son 30 dk.@OzaN @xemrexxx @sokak sanati @destere
@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
@Tzira @destere @Felon @Harunnn60 yetişirsiniz umarım.
@Bully sende kullanmadın.
youtube sorunu varmış arkadaşlarda @destere izleyemiyorum diyor yarın akşama ertele sen bunu en iyisi bende youtubede sorunu yok ama bu forumda olanlar varmış @Bully da uygun görürse yarın akşama ertele millet kullansın rahat rahathadi bakalım hadi bakalımda bir şey izleyemiyoruzkendi resmini koy bari buraya sana oy vereyim)
@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
Pc'den izleyemiyorum ki sahneleri mobilden izlemeye çalışayım.@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
bende öyle söyledim yarın akşam uygundur bencedeYahu bu ne acele? Youtube çökmüş kim izleyecek de oy kullanacak? @MayısKralı Bir gün daha uzat işte, millet kafasına göre mi oy göndersin videolar açılmıyor.
Aynen yarın olsun. Hem Pazar günü sonuçta. Herkesin pekte işi olmaz.
Çok acele olunca tam oy veremiyorum adaletli.@MayısKralı
Valla çok arada kaldım desteregözüne kestirdiğin birine oy at gitsin
ayol acelen ne youtubeden izleyemiyoruz diyorlar yarın akşam açıklanır işte allah allahOylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir.
Valla çok arada kaldım destereYazı-tura yapacağım gibi.Neyse 1 gün daha kazandık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?