Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Yorumları

Serenay'dan lale devri beklerken Medcezir çıktı.😳 @Bully
Valla ben en iyi sahnesiyle geldim artık takdir sizin Haruncum. :D

Bu arada 1.sezon finalinde Barış Falay'a karşı Kıvanç'ı desteklediğimi hatırlıyorsun dimi :A Senin de tarafsız bir şekilde oylama yapacağından kuşkum yok. :A

İlk defa düşük verdim ama sana. :( Yarı finalde daha iddialı bir sahneyle gelmeliydin sanki, Perran'ın oyunculuğu biraz daha ön planda olsa o 1 puan sana gitmeyecekti içim kan ağlaya ağlaya verdim, hak da yemek istemedim kardeşim. :bhr:

Takılıyorum kardeşime sen adamın dibisin. :D Orasını bilemeyeceğim. :A
Aslında tahmin etmiştim böyle olacağını, bazıları çok acele ettiriyor pat diye seçtim yoksa Hababam Sınıfı ile gelecektim çok güzel vezir parmaklı sahne vardı unutmuşum. :F

Kardeşim hemen de kalbimi çalar, o zaman bu şarkıyı kendime itaf ediyorum. :bhr:

Bu arada özellikle oy kullanmasını istediğiniz etiketlerim haricinde kişiler varsa etiketleyebilirsiniz. :D iyi geceler. :)

Aslında tahmin etmiştim böyle olacağını, bazıları çok acele ettiriyor pat diye seçtim yoksa Hababam Sınıfı ile gelecektim çok güzel vezir parmaklı sahne vardı unutmuşum. :F

Kardeşim hemen de kalbimi çalar, o zaman bu şarkıyı kendime itaf ediyorum. :bhr:

Ben daha yarışma başlamadan işsiz gibi tüm sahnelerimi hazırladığım için öyle bir sıkıntım olmuyor neyse ki. :F Bu durum son 4-5 haftada baya işime yaradı ama. :A Sağlık olsun kardeşim senin bir yarışmada şampiyonluğun var zaten ama benim yok, bu sefer olacak inşallah. :A

Hahaha şarkı çok iyiymiş. :F Listeme alayım arabada son ses dinlerim. :A

Çok pis sıkıştırdın beni. 🙄😳
Oh olsun sana beter ol. :A

Serenay'a oy atmazsan bile sakın Tuncel'e atma @denizz19'a atabilirsin mesela onun da bir hedefi var, prestij için savaşacak. :A

Ben daha yarışma başlamadan işsiz gibi tüm sahnelerimi hazırladığım için öyle bir sıkıntım olmuyor neyse ki. :F Bu durum son 4-5 haftada baya işime yaradı ama. :A Sağlık olsun kardeşim senin bir yarışmada şampiyonluğun var zaten ama benim yok, bu sefer olacak inşallah. :A

Hahaha şarkı çok iyiymiş. :F Listeme alayım arabada son ses dinlerim. :A

Oh olsun sana beter ol. :A

Serenay'a oy atmazsan bile sakın Tuncel'e atma @denizz19'a atabilirsin mesela onun da bir hedefi var, prestij için savaşacak. :A
Cidden kalan 4 kişiden sadece senin 1.liğin yok Kaanım. :A İnşallah hak eden kazanır diyelim, dostluk kazansın, sağlık olsun gerisi önemli değil, yarışmak önemliydi, bu atmosferi hissetmek yetti.... (Bu kadar yarışma klişelerini arka arkaya dizince fenalık geldi. :F)

Aaaa cidden bu şarkıyı bilmiyor muydun? Tam o dediğin eylemi yapabileciğin bir şarkı evet. .ss :F

Cidden kalan 4 kişiden sadece senin 1.liğin yok Kaanım. :A İnşallah hak eden kazanır diyelim, dostluk kazansın, sağlık olsun gerisi önemli değil, yarışmak önemliydi, bu atmosferi hissetmek yetti.... (Bu kadar yarışma klişelerini arka arkaya dizince fenalık geldi. :F)

Aaaa cidden bu şarkıyı bilmiyor muydun? Tam o dediğin eylemi yapabileciğin bir şarkı evet. .ss :F
Çiğdem'in de yoktu sanırım ama o hiç kazanmasa da olur. :A Bana da fenalık geldi kardeşim çünkü yarışmayı ben kazanmalıyım dostluk ve sağlık değil. :A

Bodrum Akşamları şarkısını biliyorum bir de Serdar'ımla düet yaptığı bir şarkısı var o da çok güzel, ama bunu ilk dinledim iyiymiş cidden tam sıcak havada arabayla giderken camı sonuna kadar açıp yüksek sesle söylemelik bir parça evet yakında yapayım o eylemi. :A

Çiğdem'in de yoktu sanırım ama o hiç kazanmasa da olur. :A Bana da fenalık geldi kardeşim çünkü yarışmayı ben kazanmalıyım dostluk ve sağlık değil. :A

Bodrum Akşamları şarkısını biliyorum bir de Serdar'ımla düet yaptığı bir şarkısı var o da çok güzel, ama bunu ilk dinledim iyiymiş cidden tam sıcak havada arabayla giderken camı sonuna kadar açıp yüksek sesle söylemelik bir parça evet yakında yapayım o eylemi. :A
Bu yarışmanın ilk sezonunu Çiko kazanmadı mıydı? (b) Offf ben niye her şeyi yanlış hatırlıyorum. :F Mütevazisizlik. .ss

Evet Bodrum Akşamları da güzel, genel olarak Bülent sevdiğim birisi, şarkıları atarlı giderli hoş oluyor. :A Herif tam kıro ya. :F

Aman Akşamları. :D

Bu yarışmanın ilk sezonunu Çiko kazanmadı mıydı? (b) Offf ben niye her şeyi yanlış hatırlıyorum. :F Mütevazisizlik. .ss

Evet Bodrum Akşamları da güzel, genel olarak Bülent sevdiğim birisi, şarkıları atarlı giderli hoş oluyor. :A Herif tam kıro ya. :F

Aman Akşamları. :D
Yok @Harunnn60 yenmişti Çiğdem'i finalde. :A Herkes bir sen değil tabii Atacan'ım. :bhr: Bende çirkeflik dizboyu. :Z

@Yiğitt de sever kendisini Angaralılar seviyor demek ki Bülent'i kendimizden bir şeyler buluyoruz zaar adamda. :F

@destere olsa bu mesaja ah birde açılıp saçılsa daha çok yakışır yazardı. :F Ben de beğendim zaten hoş verdiğin 1 puanı unutamasam da güzel. :)

O kadar kötü bir insan mıyım aşk olsun. :D Ayrıca ben algı malgı bilmem. :A

kendi beklentilerini benim ismimi kullanarak çekinerek niye açıklıyorsunki tabikide soyunsa herkes için çok daha muhteşem olurdu :))) oyunculuk da lazım ama bir yere kadar bir yerden sonra her güzel kız soyunmalı :))

aa ben @MayısKralı na katılmıyorum dramı serenay almış demişte gözlük taksa iyi olacak
:F:F:F
serenayın aksiyona giriyor asıl dram bu hafta bizde dramın belkide en iyi örneklerinden birisi ve @Harunnn60 da doğru yolu bulucaktır @Bully :A:A:A

aaa yok 1.sezonda kıvanc şampiyon olmuştu sahnemide birlikte seçmiştik @mrt-06 ama bu sefer şampiyonluk gelecek inş tabi sanada başarılar cnm 😉😉😉

@Bully sen ve cadolozunada başarılar :A:A:A