- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
ayyy hadi bakalım şu yaırşma bitsin artık bir nefes alalım ayoll@mrt-06 @Bully @Doğu @Tzira @Felon @Harunnn60 şampiyonun belli olması için son 30 dk.@OzaN @xemrexxx @sokak sanati @destere
Bari orijinal bir yalan söyleseydin bunu ben diyordum.Kullanma bence de, seni anlıyorum şuan.
![]()
Neyse ne halin varsa gör aktif olanlardan oy topla açıklansın da bitsin bari.7 kişi kullandı @Bully olmazsa 15-20 dakika ertelenir en fazla.![]()
hadi bakalım hadi bakalımda bir şey izleyemiyoruzayyy hadi bakalım şu yaırşma bitsin artık bir nefes alalım ayoll![]()
Yuh ne çabuk bitiyor ya.@mrt-06 @Bully @Doğu @Tzira @Felon @Harunnn60 şampiyonun belli olması için son 30 dk.@OzaN @xemrexxx @sokak sanati @destere
@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
@Tzira @destere @Felon @Harunnn60 yetişirsiniz umarım.
@Bully sende kullanmadın.![]()
youtube sorunu varmış arkadaşlarda @destere izleyemiyorum diyor yarın akşama ertele sen bunu en iyisi bende youtubede sorunu yok ama bu forumda olanlar varmış @Bully da uygun görürse yarın akşama ertele millet kullansın rahat rahathadi bakalım hadi bakalımda bir şey izleyemiyoruzkendi resmini koy bari buraya sana oy vereyim
)
@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
Pc'den izleyemiyorum ki sahneleri mobilden izlemeye çalışayım.@Polat Şaşmaz oylama 30 dk sonra bitiyor.
bende öyle söyledim yarın akşam uygundur bencedeYahu bu ne acele? Youtube çökmüş kim izleyecek de oy kullanacak? @MayısKralı Bir gün daha uzat işte, millet kafasına göre mi oy göndersin videolar açılmıyor.![]()
Aynen yarın olsun. Hem Pazar günü sonuçta. Herkesin pekte işi olmaz.
Çok acele olunca tam oy veremiyorum adaletli.@MayısKralı
Valla çok arada kaldım desteregözüne kestirdiğin birine oy at gitsin![]()
ayol acelen ne youtubeden izleyemiyoruz diyorlar yarın akşam açıklanır işte allah allahOylama 1 saat daha ertelendi, umarım düzelir.![]()
Valla çok arada kaldım destereYazı-tura yapacağım gibi.
Neyse 1 gün daha kazandık gibi.
![]()