Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 7. Hafta Eleme Sonuçları

Puan durumu konuya eklendi!

@Billy Kane geçmiş olsun, Çağatay'ı aramızda tekrardan görmek güzeldi. Seni aramızda jüri olarak görmek isteriz, 3.sezonda görüşmek üzere. :)

Sahneyi beğenmedim demiyor ki diziyi sevmiyorum diyor. :D

bir diziyi sevmezsen eğer ordaki oyuncu dünyanın en iyi oyuncusu olursa olsun iyi puan vermezsin :)
misal gecenin kraliçesi murat yıldırım mükemmel bir oyuncu ama 10 üzerinden 3-4 ancak alır bunun gibi :)

bir diziyi sevmezsen eğer ordaki oyuncu dünyanın en iyi oyuncusu olursa olsun iyi puan vermezsin :)
misal gecenin kraliçesi murat yıldırım mükemmel bir oyuncu ama 10 üzerinden 3-4 ancak alır bunun gibi :)
Bence saçma ama sen öyle diyorsan saygı duyarım ne diyeyim. :)

İkinci olmuşuz yine, @destere'ye selam olsun. :)

@mrt-06 tebrikler kardeşim açık ara zirvede yer almışsın, hak etmiştin bu sahneyle. :)

@Billy Kane geçmiş olsun, geçen haftaki gibi Çağatay'ın oyunculuğunu görebildiğimiz bir sahneyle gelseydin haftayı atlatabilirdin bence neyse sağlık olsun diyelim. :D

İkinci olmuşuz yine, @destere'ye selam olsun. :)

@mrt-06 tebrikler kardeşim açık ara zirvede yer almışsın, hak etmiştin bu sahneyle. :)

@Billy Kane geçmiş olsun, geçen haftaki gibi Çağatay'ın oyunculuğunu görebildiğimiz bir sahneyle gelseydin haftayı atlatabilirdin bence neyse sağlık olsun diyelim. :D

demiştim çağatayla serenay atbaşı gidiyor diye :) demekki son saniyede çağatay beyaz bayrak ayna yaparak sondan birinci oldu :)

yalnız pardon ya senin seroş baştan ikinci olmuş tam hayal kırıklığı :))

@mrt-06 Tam puana yakın birry almışsın tebrikler. :D

@Bully @Çiğdem- @denizz19 sizese tebrikler. :D

Dizilere dağılımda en iyi kullanan @mrt-06 ve sizsiniz bu arada sinema filmiyle gelebiliyorsun @Bully :X
Teşekkürler. :D Aklımda kalan etkili bir filmi yok maalesef, son 3 sahnemin 2'si Medcezir, 1'i Lale Devri'nden olacak. :D

Serenayın dizileri başarılı oluyor..ama sanırım medcezir onun kariyerindeki çok önemli başarısı oldu bir sezon daha oynasaydı o dizi iyi olurdu:(
Ben de çok seviyordum diziyi ama tadında bitti bence ya, finali de 5 reyting civarında yaptı zaten üçüncü sezonu tamamlayamayabilirdi. Konu da kalmamıştı zaten öylesi daha hayırlı oldu.