Sonuç?
Sonuç?
Burda @Felon a katılıyorum diziye göre vermiyoruz elbet ama orada sahneninde etkisi var.İyi de burada diziye puan vermiyoruz oyuncunun oyunculuğuna puan veriyoz![]()
Sahneyi beğenmedim demiyor ki diziyi sevmiyorum diyor.Burda @Felon a katılıyorum diziye göre vermiyoruz elbet ama orada sahneninde etkisi var.mesela selen seyven in kocamın ailesi.
![]()
Sahneyi beğenmedim demiyor ki diziyi sevmiyorum diyor.![]()
Bence saçma ama sen öyle diyorsan saygı duyarım ne diyeyim.bir diziyi sevmezsen eğer ordaki oyuncu dünyanın en iyi oyuncusu olursa olsun iyi puan vermezsin
misal gecenin kraliçesi murat yıldırım mükemmel bir oyuncu ama 10 üzerinden 3-4 ancak alır bunun gibi![]()
Bence saçma ama sen öyle diyorsan saygı duyarım ne diyeyim.![]()
İkinci olmuşuz yine, @destere'ye selam olsun.
@mrt-06 tebrikler kardeşim açık ara zirvede yer almışsın, hak etmiştin bu sahneyle.
@Billy Kane geçmiş olsun, geçen haftaki gibi Çağatay'ın oyunculuğunu görebildiğimiz bir sahneyle gelseydin haftayı atlatabilirdin bence neyse sağlık olsun diyelim.![]()
Daha çok etkili sahnemiz mevcut.@Billy Kane birazda sahne ile ilgili bir durumdu sanırım salık olsun buraya kadarmış. @mrt-06 tebrikler bu hafta hak ettin zirveyi..çok iyi bir sahneydi @Bully tebrikler sahnen baya etkiliydi![]()
Serenayın dizileri başarılı oluyor..ama sanırım medcezir onun kariyerindeki çok önemli başarısı oldu bir sezon daha oynasaydı o dizi iyi olurduDaha çok etkili sahnemiz mevcut.Serenay'ıma desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
![]()
Teşekkürler.
Ben de çok seviyordum diziyi ama tadında bitti bence ya, finali de 5 reyting civarında yaptı zaten üçüncü sezonu tamamlayamayabilirdi. Konu da kalmamıştı zaten öylesi daha hayırlı oldu.Serenayın dizileri başarılı oluyor..ama sanırım medcezir onun kariyerindeki çok önemli başarısı oldu bir sezon daha oynasaydı o dizi iyi olurdu![]()