- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Allahım nasıl bir üyeyim benBi yarışmaya ,
hiç bişey demeden Jüri olabiliyorum![]()
![]()
Konuk jürisin zaten.
Allahım nasıl bir üyeyim benBi yarışmaya ,
hiç bişey demeden Jüri olabiliyorum![]()
![]()
.s.s. hava atıyodum beeKonuk jürisin zaten.![]()
Çağayata 5 vercen diğerlerinide alt alta sıralıcan bu kadar basit..s.s. hava atıyodum beenasıl oylıcaz şimdi , bilmiyorum da
![]()
.s.s. hava atıyodum beenasıl oylıcaz şimdi , bilmiyorum da
![]()
Çağayat diye biri yok yalnız olsa verirdimÇağayata 5 vercen diğerlerinide alt alta sıralıcan bu kadar basit.
Kim var peki?Çağayat diye biri yok yalnız olsa verirdim![]()
![]()
1 saat önce etiketlemiş seni ben de kullanmadın sandım aman @MayısKralı'nın bir işi düzgün yaptığı nerden görülmüş zaten.@MayısKralı ben kullandim görmedin mi![]()
Çağayata 5 vercen diğerlerinide alt alta sıralıcan bu kadar basit.
1 saat önce etiketlemiş seni ben de kullanmadın sandım aman @MayısKralı'nın bir işi düzgün yaptığı nerden görülmüş zaten.![]()
@MayısKralı sende bana kendi oylarini göndermissin galiba ama onu neden yaptin anlamadim
@Bully aga ben dün gece kullandim![]()
Sen iyice bir kontrol et bakalım belki oy gönderip de senin görmediğin 1-2 kişi daha çıkar.Jüriler için tam puan 6 yalnız.
Okuldayken kontrol edemiyom yalnız gelincede ben ona oylarımı gönderince karıştı.![]()
Sen iyice bir kontrol et bakalım belki oy gönderip de senin görmediğin 1-2 kişi daha çıkar.![]()
Bu konuda herkes mallaşıyo.Jüriler için tam puan 6 yalnız.
Okuldayken kontrol edemiyom yalnız gelincede ben ona oylarımı gönderince karıştı.![]()
La bi dur etiket manyağı yaptınDoğru hesapladıysam @DarkLeqenD ile birlikte 14 kişi oy kullanmış oluyor.![]()