- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Her dizisini izleyecek değilim. ss Sen Serenay'a iyi veriyon diye şişiriyorum ben de işte Zerrin'i 4 bile fazla aslındaıyyy pis bir de total d ciyim diye geçiniyor .ss
Her dizisini izleyecek değilim. ss Sen Serenay'a iyi veriyon diye şişiriyorum ben de işte Zerrin'i 4 bile fazla aslındaıyyy pis bir de total d ciyim diye geçiniyor .ss
Tebrikler @denizz19 @Çiğdem-
Yine final puanı almışım -10'lar saolsun.
@GunesinOglu geçmiş olsun, -20 almasan da eleniyormuşsun zaten. Ama elenmeyi hak ettin bu hafta @MayısKralı saolsun Vildan Atasever'in Ece Çeşmioğlu'nu ezdiği bir sahne koyarak elemiş seni.
@turkuazz adam kaliteden anliyor iste ornek alin
Aman adam yarışmacısına sahip çıkmadı sen mi çıkacaktın iyi oldu boşverEce Çeşmioğlu'nu tanımam etmem, çok ince detaylara göre seçsem size haksızlık olmaz mıydı Yaz'ın Öyküsü'nden giderek beğendiğim bir sahne seçtim.
Bu haftada direkten döndün. Her hafta 1 verenler var, artık çok çok iyi bir sahne ile gel ki üst sıralara çıkabil.
Valla ben 1 verenlerin kafaya gore verdigini dusunuyorum o sahne 1 i hak etmiyodu yaniEce Çeşmioğlu'nu tanımam etmem, çok ince detaylara göre seçsem size haksızlık olmaz mıydı Yaz'ın Öyküsü'nden giderek beğendiğim bir sahne seçtim.
Bu haftada direkten döndün. Her hafta 1 verenler var, artık çok çok iyi bir sahne ile gel ki üst sıralara çıkabil.
Valla ben 1 verenlerin kafaya gore verdigini dusunuyorum o sahne 1 i hak etmiyodu yani
Lale Devri seversin belki bakalım.med cezirle geliyorsun ? yine serenaya bir yere kadar katlanmak mümkünde işin içine çağatay girince benden puan çıkmaz
med cızıra göre biraz daha sempatik duruyor en azındanLale Devri seversin belki bakalım.
Hayır tabiiki sadece sahneyi sevmedim o diziden de pek haz etmem zaten geçen oylamada yüksek vermiştim sana zaten@Doğu bana 1 puan vermende KVP'nin etkisi var mı söz alınmayacam
Evet biliyorum yüksek vermiştin o yüzden sordum neyse teşekkür ederim yine deHayır tabiiki sadece sahneyi sevmedim o diziden de pek haz etmem zaten geçen oylamada yüksek vermiştim sana zaten
Dediğini dikkate alıcamSahnelerinde diğer oyuncularda ön plüna çıkıyor sanki, bence Kocamın Ailesi ve Avrupa Avrupa'dan gitmeyi bırakmalısın sevilmiyor forumda.
Aslında zevkliyim ama diğerleri bir tık daha üstteydi inşallah haftaya@denizz19 ben en yuksek verem sen 1 bana hayat iste seni zevkli biri sanmistim
Valla benim zevkim yok demek bu sahneye yarılmıştımAslında zevkliyim ama diğerleri bir tık daha üstteydi inşallah haftaya
Yok zevkin olmaz olur mu sadece herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyorValla benim zevkim yok demek bu sahneye yarılmıştım
Sadece 2 puanmı@denizz19 un oyları
Derya Karadaş 7
Perran Kutman 6
Serenay Sarıkaya 5
Ece Çeşmioğlu 4
Tuncel Kurtiz 3
Tuba Büyüküstün 2
Selen Seyven 1