Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 4. Hafta Eleme Sonuçları

Yarışmaya 6. Haftada Kim Geri Dönsün?

• Çağatay Ulusoy

Oy: 0 0.0%
  • Cansu Dere

Oy: 1 25.0%
  • Ahmet Kural

• Algı Eke

• Ece Çeşmioğlu

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
ıyyy pis bir de total d ciyim diye geçiniyor .ss
Her dizisini izleyecek değilim. ss Sen Serenay'a iyi veriyon diye şişiriyorum ben de işte Zerrin'i 4 bile fazla aslında :A

1- Nurgül Yeşilçay - 54 +3
2- Tuncel Kurtiz - 51 +2
3- Serenay Sarıkaya - 43 +1
4- Perran Kutman - 35 (-10 dahil edildi)
5- Derya Karadaş - 34 (-10 dahil edildi)
6- Tuba Büyüküstün - 33
7- Selen Seyven - 26

8- Ece Şeşmioğlu - 5 (-20 dahil edildi)

Elenen belli oldu artık @GunesinOglu belki dahada ilerleyebilirdin, sağlık olsun. :)

@denizz19 @Çiğdem- @Bully tebrikler. :X

@denizz19 Belalı Baldız olsun listende muhakkak. :D

Tebrikler @denizz19 @Çiğdem- :D

Yine final puanı almışım -10'lar saolsun. :A

@GunesinOglu geçmiş olsun, -20 almasan da eleniyormuşsun zaten. Ama elenmeyi hak ettin bu hafta @MayısKralı saolsun Vildan Atasever'in Ece Çeşmioğlu'nu ezdiği bir sahne koyarak elemiş seni. :A

Tebrikler @denizz19 @Çiğdem- :D

Yine final puanı almışım -10'lar saolsun. :A

@GunesinOglu geçmiş olsun, -20 almasan da eleniyormuşsun zaten. Ama elenmeyi hak ettin bu hafta @MayısKralı saolsun Vildan Atasever'in Ece Çeşmioğlu'nu ezdiği bir sahne koyarak elemiş seni. :A

Ece Çeşmioğlu'nu tanımam etmem, çok ince detaylara göre seçsem size haksızlık olmaz mıydı :D Yaz'ın Öyküsü'nden giderek beğendiğim bir sahne seçtim. :X

@turkuazz adam kaliteden anliyor iste ornek alin :D

Bu haftada direkten döndün. :X Her hafta 1 verenler var, artık çok çok iyi bir sahne ile gel ki üst sıralara çıkabil. :D

Ece Çeşmioğlu'nu tanımam etmem, çok ince detaylara göre seçsem size haksızlık olmaz mıydı :D Yaz'ın Öyküsü'nden giderek beğendiğim bir sahne seçtim. :X

Bu haftada direkten döndün. :X Her hafta 1 verenler var, artık çok çok iyi bir sahne ile gel ki üst sıralara çıkabil. :D
Aman adam yarışmacısına sahip çıkmadı sen mi çıkacaktın iyi oldu boşver :A

Valla ben 1 verenlerin kafaya gore verdigini dusunuyorum o sahne 1 i hak etmiyodu yani