parçapinçik dizisinde izlediğimiz nurgül işte tanımadığımız biri değilNe mi bulurlar ?Sen başka Nurgülden bahsediyorsun galiba
Eyvallah
parçapinçik dizisinde izlediğimiz nurgül işte tanımadığımız biri değilNe mi bulurlar ?Sen başka Nurgülden bahsediyorsun galiba
Eyvallah
O dizide kart yaşlı birini oynuyor ondan öyleparçapinçik dizisinde izlediğimiz nurgül işte tanımadığımız biri değil
Abartmayın Canım kart yaşlı mıO dizide kart yaşlı birini oynuyor ondan öyleAşk Kırmızı filmini izle eğer izlemediysenListenin başına yazarsın net
Fark-ı Nurgül
Ben 43 hesapladım tekrar bak.Serenay Sarıkaya - 40
Selen Seyven - 26
@Bully @Ice_Cool_23
Perran Kutman - 35 (-10 ile)
Tuba Büyüküstün - 38
@mrt-06 @turkuazz
Ben 43 hesapladım tekrar bak.
Ayrıca tuba'yı da şişirmişsin 33 puanda 38 değil.Bakacaktım zaten, evet 43 müş.
Ay 7'de 4 vermişim 3 verenleri kınamamış gelmiş beni kınamış totoş. ss
Bekle tekrar hesaplıyorum, digerlerinide hesapla sen.Ayrıca tuba'yı da şişirmişsin 33 puanda 38 değil.
Poyraz Karayel izliyorum fırsat buldukça gelmeye çalışacam tekrardan düzgün topla.Bekle tekrar hesaplıyorum, digerlerinide hesapla sen.
sen yalan dünya izlemiştin oından kınadım .ssAyrıca tuba'yı da şişirmişsin 33 puanda 38 değil.
Oha toplasan 1 bölüm izlememişimdir kadını bu videolarla tanıdımsen yalan dünya izlemiştin oından kınadım .ss
ıyyy pis bir de total d ciyim diye geçiniyor .ssOha toplasan 1 bölüm izlememişimdir kadını bu videolarla tanıdımŞükret yani puanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?