Saçma olmuş bu şekilde ama öyle yaparımHayır son 3'ü oylayacaksınız, ondada en az beğendiğine en yüksek puanı yani 3'ü vereceksiniz.
Saçma olmuş bu şekilde ama öyle yaparımHayır son 3'ü oylayacaksınız, ondada en az beğendiğine en yüksek puanı yani 3'ü vereceksiniz.
ayyy hiçbirşey anlayamadım ben bu yeni oy sisteminden ayol eski oylamaya geri dön bence yoksa ilgi görmez benden demesiOYLAMA BAŞLAMIŞTIR, SAHNE PERFORMANSLARI KONUDADIR! OY VERİRKEN EN AZ BEĞENDİĞİNİZ 3 YARIŞMACI ARASINDA SIRALAMA YAPACAKSINIZ. HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZE 3, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE 2, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE İSE 1 PUAN VERECEKSİNİZ!
OY VERECEK YARIŞMACILAR:
@denizz19
@Çiğdem-
@MayısKralı
@Bully
@GunesinOglu
@S.G.A.T.
@turkuazz
@Ice_Cool_23
@xemrexxx
@mrt-06
SON OY GÖNDERME SÜRESİ PAZAR 18.00'DIR! OY GÖNDERMEYEN DİREKT ELEME ADAYI OLACAKTIR! HERKESE BAŞARILAR.
En azdan en çok beğendiğin 3-2-1 şeklinde oylama olacak sanırım değilmi?
ben eski dedim survvorda biile her yeni kurala karşı çıkıyordum eski kafalıyım ben
Umarım sağ salim bu yarışmayı bitirirsin.Heyecan katmak için yaptım, forum eski derse karara uyacağız.
Birde 11 Hafta olabilir yarışma OzaN dan haftada 3 bölüm için izin aldım.
Dün kullanmıştım ben.
Aynen aga eski sistem en beğendiğine 10 puan, beğenmediğine 1 puan vereceksin.@MayısKralı eski sisteme mi döndük jüriler sıralama mi yapcak yani
@Bully sagol aga kullanayim o zaman oylarimi
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorumBekliyorum.
Yarışmacılara Hatırlatma:
Oylarını kullanmayanlar, -10 ile yarışa başlayacaklardır!
@Çiğdem- @turkuazz @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @xemrexxx @mrt-06 @GunesinOglu
SON SÜRE YARIN 18:00
@Harunnn60 @eskici @Tzira @OzaN
sizinde oylarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?