Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - 3. Hafta

Eski Oylama Sistemi Mi? Yenisi Mi? (+15,-15 kuralı baz alınmadan)

• Eski

Oy: 4 80.0%
  • Yeni

Oy: 1 20.0%
  • İkiside Değil (Fikrinizi Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
13) Çağatay Ulusoy
13) Cansu Dere
11) Algı Eke
10)
9)

Geçen Hafta Cansu Dere elenmiş ve sonrasında Algı Eke yarışmadan çekilmişti. Bakalım Kim Elenecek?

Final Puanları:
1) Derya Karadaş - 5
1) Tuncel Kurtiz - 5
3) Perran Kutman - 1

OYLAMA:
1) 00:00- 02:35 arası - Tuncel Kurtiz ( @Çiğdem- )
2) TAMAMI - Perran Kutman ( @mrt-06 )
3) TAMAMI - Derya Karadaş ( @xemrexxx )
4) TAMAMI - Tuba Büyüküstün ( @turkuazz )

5) TAMAMI - Ece Çeşmioğlu ( @GunesinOglu )
6) İLK 4 DAKİKASI - Serenay Sarıkaya ( @Bully )
7) TAMAMI - Ahmet Kural ( @S.G.A.T. )
8) TAMAMI - Özge Özpirinçci ( @MayısKralı )
9) TAMAMI - Selen Seyven ( @Ice_Cool_23 )

http://www.vidivodo.com/avrupa-avrupa-84-bolum-gulu-sakinlestiren-nermin
10) 31:17-33:50 - Nurgül Yeşilçay ( @denizz19 )

EN AZ BEĞENDİĞİNİZE 3, EN AZ İKİNCİ BEĞENDİĞİNİZE 2, EN AZ ÜÇÜNCÜ BEĞENDİĞİNİZE İSE 1 PUAN VERMEYİ UNUTMAYINIZ. OYLAMADA İSMİ GEÇMEYEN YARIŞMACILAR DİREKT OLARAK +5 PUAN ALACAK, İSMİ 1 DEFA YAZILAN 3, 2 DEFA YAZILAN 2, 3 DEFA YAZILAN İSE 1 FİNAL PUANI ALACAKTIR.

BEN SUNUCU VE YARIŞMACI OLDUĞUMDAN DOLAYI BU HAFTA OYLARIMI @GunesinOglu 'NA YOLLAYACAĞIM. (Her hafta farklı kişi)
ELENEN 1 YARIŞMACI 6. HAFTADA GERİ DÖNECEKTİR!
11. HAFTA'DAKİ BÜYÜK FİNALDE 2 YARIŞMACI ESKİ ELEME USÜLÜ İLE YARIŞACAKTIR!
BU HAFTA İKİ YARIŞMACI YARIŞMAYA VEDA EDECEKTİR!
FİNAL PUANI'NI İLK 3'TEKİ YARIŞMACILAR ALIR!

Son düzenleme:
Oylama daha başlamamamıştır ama şimdiden sahneleri izleyip yorumlarınızı yapabilirsiniz, bu arada @Ice_Cool_23 seninde videon açılmıyordu ancak 84. bölüm gülün bedia rüyası yordu, başka siteden aynı isimli 84. bölüm videosunu aldım doğrumu emin değilim, iki video vardı birinde Zuhal Topal yoktu birinde ise vardı olanı aldım, bu akşama kadar değiştirebilirsin sende. :D

Son düzenleme:
Serenay'ımla beraber çok iddialıyız, tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar. :)

Benim yorumum; Ahmet Kural ve Ece Çeşmioğlu'nun sahneleri çok iyi. Bende iyi geldiğimi düşünüyorum. Bakalım kim elenecek? :X

Serenay'ımla beraber çok iddialıyız, tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar. :)

Benim sahnemi nasıl buldun? Buğra'da var. :A

OYLAMA BAŞLAMIŞTIR, SAHNE PERFORMANSLARI KONUDADIR! OY VERİRKEN EN ÇOK BEĞENDİĞİNE 9, EN AZ BEĞENDİĞİNE 1 PUAN VERİP, DİĞERLERİNİDE ONA GÖRE SIRALAYACAK, JÜRİLER İSE EN BEĞENDİĞİNE 10, EN AZ BEĞENDİĞİNE 1 PUAN VERİP DİĞERLERİNİDE ONA GÖRE SIRALAYACAK!

SON OY GÖNDERME SÜRESİ PAZAR 18.00'DIR! OY GÖNDERMEYEN - 10 PUAN ALACAKTIR. HERKESE BAŞARILAR.

@denizz19 @S.G.A.T. @Mr.At @GunesinOglu @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @Ice_Cool_23 @mrt-06 @turkuazz @Reytinger @eskici @sokak sanati @OzaN @vadikızı @Billy Kane @Maskeli Fedai @Tzira @destere @Felon @EnveR @Yiğitt @yigit_00 @Aserat @sürgünüm @pompy @papuleoo @-potterhead-

Son düzenleme:
OYLAMA BAŞLAMIŞTIR, SAHNE PERFORMANSLARI KONUDADIR! OY VERİRKEN EN AZ BEĞENDİĞİNİZ 3 YARIŞMACI ARASINDA SIRALAMA YAPACAKSINIZ. HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZE 3, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE 2, ONDAN BİRAZ DAHA BEĞENDİĞİNİZE İSE 1 PUAN VERECEKSİNİZ!

OY VERECEK YARIŞMACILAR:
@denizz19
@Çiğdem-
@MayısKralı
@Bully
@GunesinOglu
@S.G.A.T.
@turkuazz
@Ice_Cool_23
@xemrexxx
@mrt-06

SON OY GÖNDERME SÜRESİ PAZAR 18.00'DIR! OY GÖNDERMEYEN DİREKT ELEME ADAYI OLACAKTIR! HERKESE BAŞARILAR.
Nasıl yani hepsine puan vermeyecek miyiz?