Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 1. Hafta

Yıldızlar Yarışıyor AllStar Kaç Sezonun İyilerinden Oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
oylarımı kullandım. ilk haftaya çok iddialı hazırlanmamışız. :D 1-2 kişinin performansı iyiydi. diğerlerini sıradan buldum. :D

Oylarımı kullandım. Favorilerim karışık şekilde Tuncel Kurtiz, Özge Özpirinççi, Perran Kutman ve Algı Eke oldu. :) @Çiğdem- @adımutlulukk @mrt-06 @Tzira

Nurgül de fena değildi. :) @denizz19

Yaman'la Mira'nın tanışma sahnesi iyidir ama o sahnede Çağatay'ın oyunculuğu ön planda değildi pek doğru bulmadım sahne seçimini. :( Yine de Medcezir'im söz konusu olduğu ve diğer performansları çok da iyi bulmadığım için iyi bir puan verdiğimi söyleyebilirim. @Billy Kane

Herkese başarılar.

oylamayı yaptım..ama oylama hakkında bir yorum yapmayacağım:) oylama anında süpriz olarak kalsın bu hafta...ilk hafta olduğu için :)

Oylarımı kullandım. Favorilerim karışık şekilde Tuncel Kurtiz, Özge Özpirinççi, Perran Kutman ve Algı Eke oldu. :) @Çiğdem- @adımutlulukk @mrt-06 @Tzira

Nurgül de fena değildi. :) @denizz19

Yaman'la Mira'nın tanışma sahnesi iyidir ama o sahnede Çağatay'ın oyunculuğu ön planda değildi pek doğru bulmadım sahne seçimini. :( Yine de Medcezir'im söz konusu olduğu ve diğer performansları çok da iyi bulmadığım için iyi bir puan verdiğimi söyleyebilirim. @Billy Kane

Herkese başarılar.
yanlış link atıp çıkmışım sabah bu sahnemi görünce şaşırdım. :D ama allah'tan çoğu kişi benim gibi sade sahneler seçmiş kalma ihtimalim var. :D