- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Yok ilk sezonun şampiyonunun 2. Sezonundada olması gerektiğini düşündüm.Nereden aklınadüşündüm. beni çağırmak. Birisi mi dedi yoksa?
Güzel puanlar veririm.
Yok ilk sezonun şampiyonunun 2. Sezonundada olması gerektiğini düşündüm.Nereden aklınadüşündüm. beni çağırmak. Birisi mi dedi yoksa?
Güzel puanlar veririm.
Ehh bi zahmet yani. 😎Yok ilk sezonun şampiyonunun 2. Sezonundada olması gerektiğini düşündüm.
yanlış link atıp çıkmışım sabah bu sahnemi görünce şaşırdım. ama allah'tan çoğu kişi benim gibi sade sahneler seçmiş kalma ihtimalim var.Oylarımı kullandım. Favorilerim karışık şekilde Tuncel Kurtiz, Özge Özpirinççi, Perran Kutman ve Algı Eke oldu. @Çiğdem- @adımutlulukk @mrt-06 @Tzira
Nurgül de fena değildi. @denizz19
Yaman'la Mira'nın tanışma sahnesi iyidir ama o sahnede Çağatay'ın oyunculuğu ön planda değildi pek doğru bulmadım sahne seçimini. Yine de Medcezir'im söz konusu olduğu ve diğer performansları çok da iyi bulmadığım için iyi bir puan verdiğimi söyleyebilirim. @Billy Kane
Herkese başarılar.
inşallah gidici olursun pis parlakçı .ssyanlış link atıp çıkmışım sabah bu sahnemi görünce şaşırdım. ama allah'tan çoğu kişi benim gibi sade sahneler seçmiş kalma ihtimalim var.
bu akşam 20-21 arası.Son oy gönderme tarihi ne zaman?
Zaten onunla yarışmıştı.@Tzira bu konudaki sahnenden bahsediyorum sonuçlarda 2. Olmuş ve Serenayı geçmişsin
Zaten onunla yarışmıştı.
O sahneyi yanılmıyorsam 2. hafta kullanmıştı, ama ortalama bir sonuç almıştı diye hatırlıyorum.Konudaki sahneyi izleyemedim ama ilk sezon bayağı iyi sonuç almış