Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | 1. Hafta

Yıldızlar Yarışıyor AllStar Kaç Sezonun İyilerinden Oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Bu yarışmadan da eksik kalmıyım bari. :A (Perran Kutman) Afet öğretmenimle katılıyorum. :bhr: Fazla sahne bulamayacağımı bile bile katılıyorum maksat eğlence olsun. :A İlk hafta sahnem;

@Çiğdem- @adımutlulukk @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @turkuazz @batuhankaralar @Billy Kane @EnveR @OzaN @Tzira @Bully @Jonsnow @eskici @sokak sanati @Castei @primavera @HarzeM @EFE UYSAL @Aserat @Reytinger @Ahmad @xemrexxx @adımutlulukk
bölümlerdende racap aralığı seçebiliyorsun cnm parça sahne olası gerekmiyor illaki hayat bilgisi bölümleri youtubede hepsi mevcut şu aralık demen yeter yanı çok sahne bulursun
:F:F:F

bölümlerdende racap aralığı seçebiliyorsun cnm parça sahne olası gerekmiyor illaki hayat bilgisi bölümleri youtubede hepsi mevcut şu aralık demen yeter yanı çok sahne bulursun
:F:F:F
Doğru dedin zaten Hayat Bilgisi'nin tüm bölümleri tüm sahneleri ezberimde zorluk çekmem aslında. :F

Haftaya kalırsam Kerem'in vurulduğu sahneyi koyacağım. :A Aslında Deli Saraylı ve Perihan Abla'dan da sahneler bulursam koyarım. :)

Oylama başlamıştır! Recablar ilk sayfadadır!

SON OY YOLLAMA SÜRESİ SALI 10:45'TİR!! YARIŞMACILAR EN BEĞENDĞİNE11, EN AZ BEĞENDİĞİNE 1, JÜRİLER EN BEĞENDİĞİNE 12, EN AZ BEĞENDİĞİNE 1, KONUK JÜRİLER EN BEĞENDİĞİNE 25, EN AZ BEĞENDİĞİNE 14 VERECEK DİĞERLERİNİDE ONA GÖRE SIRALAYACAKTIR! OYLARINIZI BANA ÖZEL MESAJ YOLUYLA GÖNDERECEKSİNİZ, GEÇ GÖNDEREN -15 ALIR!

KONUK JÜRİLER: @GunesinOglu @EFE UYSAL
JÜRİLER: @Aserat @eskici @sokak sanati @sürgünüm @OzaN @Reytinger @beyazsoy @Jonsnow @Ahmad @ozgur2113
YARIŞMACILAR: @adımutlulukk @batuhankaralar @xemrexxx @Ice_Cool_23 @Tzira @mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @EnveR @denizz19 @Billy Kane @Bully

Yarışacağını çoktan açıkladı o bana. :A Sözleşme imzaladık. :F

Son düzenleme:
Yarışma herkes için hayırlı olmasını diliyorum..bu yarışmada ilk kez yarışmacı olarak yarışacağım:) herkese hayırlı olsun.:)

@adımutlulukk sahnemin recap aralığını eklememişsin. :)

Kusura bakma şimdi ekledim. :F

Oylarımı kullandım. :)

Cansu Dere, Tuba, Algı ve Derya beğendiğim isimler oldu. :D Bu arada erkek yarışmacı sayısı bu sezon düşük kalmış. :A

HATIRLATMA: 2. VE 8. HAFTALARDA ELEME OLMAYACAK VE O HAFTALARDA YARIŞMACILAR FİNALLERİ GARANTİLEMEK İÇİN YARIŞACAK! 2. HAFTADA EN ÇOK PUAN ALAN 8 YARIŞMACI ELENSE DAHİ 8. HAFTADA FİNALLERE KATILMAK İÇİN YARIŞACAK. YANİ GEÇEN SEZONKİ GERİ DÖNÜŞ OYLAMASI YERİNE BU ŞEKİLDE OLACAK. 2. HAFTA EN ZORLU HAFTALARDAN BİRİSİ OLACAK TAHMİNİMCE. :A

Son düzenleme: