batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
bölümlerdende racap aralığı seçebiliyorsun cnm parça sahne olası gerekmiyor illaki hayat bilgisi bölümleri youtubede hepsi mevcut şu aralık demen yeter yanı çok sahne bulursunBu yarışmadan da eksik kalmıyım bari. (Perran Kutman) Afet öğretmenimle katılıyorum. Fazla sahne bulamayacağımı bile bile katılıyorum maksat eğlence olsun. İlk hafta sahnem;
@Çiğdem- @adımutlulukk @denizz19 @Bully @Ice_Cool_23 @turkuazz @batuhankaralar @Billy Kane @EnveR @OzaN @Tzira @Bully @Jonsnow @eskici @sokak sanati @Castei @primavera @HarzeM @EFE UYSAL @Aserat @Reytinger @Ahmad @xemrexxx @adımutlulukk
Doğru dedin zaten Hayat Bilgisi'nin tüm bölümleri tüm sahneleri ezberimde zorluk çekmem aslında.bölümlerdende racap aralığı seçebiliyorsun cnm parça sahne olası gerekmiyor illaki hayat bilgisi bölümleri youtubede hepsi mevcut şu aralık demen yeter yanı çok sahne bulursun
ayolll sen yarışmazsan haftayı başaltmıyorum diyordu hahahahDoğru dedin zaten Hayat Bilgisi'nin tüm bölümleri tüm sahneleri ezberimde zorluk çekmem aslında.
@adımutlulukk kadar ısrarcı başka bir insan görmedim.ayolll sen yarışmazsan haftayı başaltmıyorum diyordu hahahah
ayolll sen yarışmazsan haftayı başaltmıyorum diyordu hahahah
@adımutlulukk kadar ısrarcı başka bir insan görmedim.
ayy aynı şey işte yarışmaya yanaşmayan birisine sahneni atarsan başlatırım demek sen yarışmıyorsan 1.hafta başlamıyor demektirÖyle bişey mi dedim. Sahneni atarsan başlatayım dedim.
@adımutlulukk sahnemin recap aralığını eklememişsin.