@MayısKralı sunucu arıyor mesajlarını görmüyormusun ayol konuda şuan yeni sunucu aranıyor yarışmaya senj sun işteMayısKralı sunmayacak mı?
Tamam ben sunarım. Ama biraz dinlenelim bence. Çünkü sınavlar varda bu hafta filan.@MayısKralı sunucu arıyor mesajlarını görmüyormusun ayol konuda şuan yeni sunucu aranıyor yarışmaya senj sun işte
Ne kıskanç bir adamsın sen. Kıvanç ile 1.oldum ben ayrıca.
2 tane Yıldızlar Yarışıyor. Birde MS'nin 3.sez onunda 2.oldu. Yani 3 ediyor.
orasını sen ayarlıcaksın cnm ne zaman baslıcağını falan @xemrexxx ve @MayısKralı na söyle yarışmayı alıcağını gerisini sen ayarlarsın işte biz acele etmeyizTamam ben sunarım. Ama biraz dinlenelim bence. Çünkü sınavlar varda bu hafta filan.
Hemen başlamasın yarışma?
Bencede başvurular falan bitsin sahneleei toplu yollayalım sana.Tamam ben sunarım. Ama biraz dinlenelim bence. Çünkü sınavlar varda bu hafta filan.
Bencede başvurular falan bitsin sahneleei toplu yollayalım sana.Tamam ben sunarım. Ama biraz dinlenelim bence. Çünkü sınavlar varda bu hafta filan.
Tamam orası kolay iş.Bencede başvurular falan bitsin sahneleei toplu yollayalım sana.
sen sunsana 3.sezonu @Harunnn60 @destere de sana yardım eder
hayırr bu toplu yollama çok kötü birşey haftalık seçmek daha iyi oluyorBencede başvurular falan bitsin sahneleei toplu yollayalım sana.
Bencede başvurular falan bitsin sahneleei toplu yollayalım sana.
Ben ayarlarım onu merak etme.hayırr bu toplu yollama çok kötü birşey haftalık seçmek daha iyi oluyor
katılamam bu forumda onu kimse sevmiyor zaten uefadan dolayı sinirim bozuk@GunesinOglu Selin Şekerci seviyordun galiba onunla gel bence yarışacaksan.
Bende yarışmacımı değiştireceğim. @Harunnn60 Yağmur'um beğenilmez falan.
@pompy Bir ara Emir Berke Zincidi diyordun, katıl bence.
Ebru Özkan ile yarışmak istiyorum. @Harunnn60
Ooo Olur.
Şaşırttın beni.
Sen uygun sahneler bulduktan sonra kimse bir şey demez.yalnız forumun kayyumları kabul etmiyor
Sen uygun sahneler bulduktan sonra kimse bir şey demez.
sen harunun yardımcısı ol bencekadının işte ufak bir kusuru var sahneleri hep yatakta geçiyor yatak dışında sahnesi yok