Bak Asmalı konakla beni fethedersin Ürgüpte setine falan gitmiştim veletkenBiliyorum ama o zamanın ses kalitesi çok kötü beğenmiyorum bu hafta farklı bir diziyle geleceğim bakalım![]()
Zaten yazımın sonundaki cümleye baksan şaka yaptığımı bilirdin.Çok abartmıyor musun?Tuncel Kurtiz'i de beğendim bu hafta bana göre tam puanlık bir sahneydi ayrıca haksızlık ediyorsun belki de en çok ben destek vermişimdir Nurgül'e.
![]()
Ben bile anladım şaka olduğunuZaten yazımın sonundaki cümleye baksan şaka yaptığımı bilirdin.![]()
Ben 36 hesapladım.
Ben 36 hesapladım.Dur hepsini tek tek hesaplayayım senin matematiğe güven olmuyor
![]()
Senden önce bakmıştım 36 hesapladım, yince Tuncel'le 1.liği paylaştınız. Tebrikler bu arada son 2 hafta kaldı.@MayısKralı benim hesaplamalarım şu şekilde:
Tuncel 36
Serenay 36
Nurgül 27
Perran 25
Yani beni 3 puan eksik hesaplamışsın diğerleri doğru Serenay'a tekrar bi bak istersen![]()
Senin şu şakalarında birgün beni kalpten götürecek. .ssZaten yazımın sonundaki cümleye baksan şaka yaptığımı bilirdin.![]()
ayy son 2 haftadır zirveyi paylaşıyoruz@MayısKralı benim hesaplamalarım şu şekilde:
Tuncel 36
Serenay 36
Nurgül 27
Perran 25
Yani beni 3 puan eksik hesaplamışsın diğerleri doğru Serenay'a tekrar bi bak istersen![]()
İyi ki 1 vermişim yoksa zirveyi paylaşamayacaktık.ayy son 2 haftadır zirveyi paylaşıyoruz
aaaa herkese tşşk etmiş bir bana etmemişsin hemde ben senin gibi 1 puan vermediğim halde
![]()
en kısa sürede elenirsin inşallahayy son 2 haftadır zirveyi paylaşıyoruz
aaaa herkese tşşk etmiş bir bana etmemişsin hemde ben senin gibi 1 puan vermediğim halde
![]()
GerzekSenin şu şakalarında birgün beni kalpten götürecek. .ss