Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Konu bence kapanmadı ben seni yorumlamadım diye bu seni ciddiye almadığım anlamına gelmez belki performanslarını çok iyi bulmadıklarımı yorumlamak istemedim ne var yani
ayoll o değilde bu @vadikızı @denizz19 unda ayarlarını bozmuş çok görüşmeyin @vadikızı artık az ara ver denizi bile kendin gibi alıngan yapmışsın

çocuğa artık şaka bile ağız tadıyla yapamıyoruz aynen vadikızı gibi birden parlamaya baslıyor bugün şakasına sıla konusuyoruz kızdı gitti
ciddi ciddi bu kız denizin ayarlarını bozuyor @Bully artık söz söylemeye korkar olduk vlla

aşk olsun ya benim ne suçum var @denizz19 doğuran ben değilim
bana benzesin bee sılayı çok seviyor sizde doğru düzgün şakalar yapın

@Çiğdem- lütfen şakanın dozunu kaçırma ne demek ciddi ciddi ya

İnanmıyorum Avrupa Yakası efsanesini izlemedin mi? 😱 Gaffur falan bilmiyon mu bir ara Türkiye yıkılıyordu sakızları bile çıkmıştı kartları biriktirip hediye alırdık.

Aynen çok komik sahne eleme olmadığını bilseydim şimdi kullanmazdım.

Özellikle Burhan'ın "ka*tak" diye bağırıp Makbule'ye tokat attığı sahne tam kopmalık.

forumun neşesini kaçırma kızz vlla oklavayla kovalarım seni buradan aaa dahada giremezsin çocukalrın ayarını bozma ayoll son uyarım

forumun neşesini kaçırma kızz vlla oklavayla kovalarım seni buradan aaa dahada giremezsin çocukalrın ayarını bozma ayoll son uyarım

saçmaladığının farkındamısın ben ne yapıyorum allah aşkına lütfen
rica ediyorum bu konuda bana şaka yapma

artık olmucak buna dur demem lazım demiştim sana
bende insanım herşeye üzülürsem kırılırsam ne olacak
ben sağlığımdan olucam buraya eğlence için girdiğimi
unutmamam lazım

Sen yazınca söylediklerin aklıma geldi.
Evet ama bu sözünde duramıyorsun bence , hala alıngansın.

Burhan, Gaffur biliyorum bunları tabii videolarını izlerdim ara sıra.
Ama Avrupa Yakası'nı izlememeyi hep bir eksiklik olarak görmüşümdür diziyi izlemeyen yoktu kendimi kötü hissederdim bu yüzden.

Haha aynen ben de koptum orada dansları da komediydi.
Peki o içeri giren Timur Acar Makbule'nin neyi oluyordu