Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Konu bence kapanmadı ben seni yorumlamadım diye bu seni ciddiye almadığım anlamına gelmez belki performanslarını çok iyi bulmadıklarımı yorumlamak istemedim ne var yani
ayoll o değilde bu @vadikızı @denizz19 unda ayarlarını bozmuş çok görüşmeyin @vadikızı artık az ara ver denizi bile kendin gibi alıngan yapmışsın :F:F:F

çocuğa artık şaka bile ağız tadıyla yapamıyoruz aynen vadikızı gibi birden parlamaya baslıyor bugün şakasına sıla konusuyoruz kızdı gitti
ciddi ciddi bu kız denizin ayarlarını bozuyor @Bully artık söz söylemeye korkar olduk vlla :F:F:F

ayoll o değilde bu @vadikızı @denizz19 unda ayarlarını bozmuş çok görüşmeyin @vadikızı artık az ara ver denizi bile kendin gibi alıngan yapmışsın :F:F:F

çocuğa artık şaka bile ağız tadıyla yapamıyoruz aynen vadikızı gibi birden parlamaya baslıyor bugün şakasına sıla konusuyoruz kızdı gitti
ciddi ciddi bu kız denizin ayarlarını bozuyor @Bully artık söz söylemeye korkar olduk vlla :F:F:F

aşk olsun ya benim ne suçum var @denizz19 doğuran ben değilim
bana benzesin bee sılayı çok seviyor sizde doğru düzgün şakalar yapın
:D:D

@Çiğdem- lütfen şakanın dozunu kaçırma ne demek ciddi ciddi ya

Sahneleri izledim. Favorim Engin Günaydın oldu Avrupa Yakası izlemedim ama sahneyi izlerken çok eğlendim. :D Burhan iyi güldürdü beni. :D @mrt-06

Barış Falay, Beren, Kenan ve Hazal Kaya'nın sahnelerini de beğendim. Karışık olarak yazdım. :A @Çiğdem- @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19

Kıvanç ve Binnur da fena değillerdi. :) @Harunnn60 @Aserat
İnanmıyorum Avrupa Yakası efsanesini izlemedin mi? 😱 Gaffur falan bilmiyon mu bir ara Türkiye yıkılıyordu sakızları bile çıkmıştı kartları biriktirip hediye alırdık. :F

Aynen çok komik sahne eleme olmadığını bilseydim şimdi kullanmazdım. :(

Özellikle Burhan'ın "ka*tak" diye bağırıp Makbule'ye tokat attığı sahne tam kopmalık. :F

aşk olsun ya benim ne suçum var @denizz19 doğuran ben değilim
bana benzesin bee sılayı çok seviyor sizde doğru düzgün şakalar yapın
:D:D

@Çiğdem- lütfen şakanın dozunu kaçırma ne demek ciddi ciddi ya
forumun neşesini kaçırma kızz vlla oklavayla kovalarım seni buradan aaa dahada giremezsin çocukalrın ayarını bozma ayoll son uyarım:A:A:A

İnanmıyorum Avrupa Yakası efsanesini izlemedin mi? 😱 Gaffur falan bilmiyon mu bir ara Türkiye yıkılıyordu sakızları bile çıkmıştı kartları biriktirip hediye alırdık. :F

Aynen çok komik sahneydi eleme olmadığını bilseydim şimdi kullanmazdım. :(

Özellikle Burhan'ın "ka*tak" diye bağırıp Makbule'ye vurduğu kısım tam kopmalık. :F
Burhan, Gaffur biliyorum bunları tabii videolarını izlerdim ara sıra. :D Ama Avrupa Yakası'nı izlememeyi hep bir eksiklik olarak görmüşümdür diziyi izlemeyen yoktu kendimi kötü hissederdim bu yüzden. :F

Haha aynen ben de koptum orada dansları da komediydi. :F Peki o içeri giren Timur Acar Makbule'nin neyi oluyordu :D