La bizim binadaki herkesi kazıkladı internet çok yavaş sınırlı internet 43 lira.Kazıklamayla alakası yok ayda 53 tl sınırsız adil kullanım kotasu 75 gb hızı da gayet yerindeB
Ben olsam iptal ederdim
La bizim binadaki herkesi kazıkladı internet çok yavaş sınırlı internet 43 lira.Kazıklamayla alakası yok ayda 53 tl sınırsız adil kullanım kotasu 75 gb hızı da gayet yerindeB
Ben olsam iptal ederdim
Sınırlı internet tabi yavaş olurLa bizim binadaki herkesi kazıkladı internet çok yavaş sınırlı internet 43 lira.
senin ney?Sınırlı internet tabi yavaş olur
53 tl lik internet paketi çok iyi ve hızlı
Hiç hızlı değil arkadaşımın interneti çok yavaş sınırsız.Sınırlı internet tabi yavaş olur
53 tl lik internet paketi çok iyi ve hızlı
TTNETsenin ney?
Bizim ki gayet hızlıHiç hızlı değil arkadaşımın interneti çok yavaş sınırsız.
ttnet kullandım ben tam 7 yıl hiçte bir iyiliğini görmedik cnmTTNET
Bizim ki gayet hızlı
Sonunda anladın.ttnet kullandım ben tam 7 yıl hiçte bir iyiliğini görmedik cnm
3 yıldırda d-smart net kullanıyoruz hızı ttnetten daha üst seviyede buda 55 tl sınırsız ayrıca d-smart kutusu bedava artık d-smartlarda digitürk gibi aylık paralı net fiyatına d-smart hediye ayrıdan ücretli olan kanalları bile ücretsiz hızı falanda ttnetten yukarıda
Bizim ki de önceden yavaştı müşteri temsilcilerinde fiyatı yükseltince hızını da yükselttilerttnet kullandım ben tam 7 yıl hiçte bir iyiliğini görmedik cnm
3 yıldırda d-smart net kullanıyoruz hızı ttnetten daha üst seviyede buda 55 tl sınırsız ayrıca d-smart kutusu bedava artık d-smartlarda digitürk gibi aylık paralı net fiyatına d-smart hediye ayrıdan ücretli olan kanalları bile ücretsiz hızı falanda ttnetten yukarıda
12 ne ya gündüz kuşağı programı mı bu?
Yanlış programa gelmişiz bizX li Mealun Emre,Acuna özenmiş .ss hergünmüş program😱😱
eküri ne be . bana mı dedin. şimdi bakıp oylıcam
bu arada 12 gün ortası be iyi bir saat değil bence. akşam olsa daha iyi olur
aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayım
sen oyunu göndermezsen kendi yarışmandakılerde seni ciddiye almazlar kötü örnek olma
önceden yasaktı, şuan internetinin şifresini ver kimse anlamaz.
ay bu @yatutarsa ile @Billy Kane hala göndermemiş tutturan totoş neyse de bişli bili yarışmacı ceza alicek .ss neyse ben pointleri toplayayım birkaç saate açıklamaya başlarım .ss@EFE UYSAL bıkmadın mı benden 1 aldın, düşük aldın şakalarından bin kere yapınca da bir inandırıcılığı kalmıyor artık.
Cok yavaş ilerlerliyoruz emreay bu @yatutarsa ile @Billy Kane hala göndermemiş tutturan totoş neyse de bişli bili yarışmacı ceza alicek .ss neyse ben pointleri toplayayım birkaç saate açıklamaya başlarım .ss
ayol nesi yavaş oylama süresi 2 gün işteCok yavaş ilerlerliyoruz emresözde yarışma eylülde biticek
Yarışmayi tanıtali 3 hafta olacak amaayol nesi yavaş oylama süresi 2 gün işte
başlamak kolay mıYarışmayi tanıtali 3 hafta olacak ama
Macun kadar hızlı olman lazım.
macuun öpsün sizi boş zamanındaYeni macunumuz sensin.
Iyyy melun gittt.sssssssmacuun öpsün sizi boş zamanında
Macun kadar hızlı olman lazım.
ay bu melun @EnveR engin günaydına oy vermemiş tamam ben de sevmem totoş atacanı ama oy vermesi lazım gitmesi içinIyyy melun gittt.sssssss
Hadi versinde oy başlayalımay bu melun @EnveR engin günaydına oy vermemiş tamam ben de sevmem totoş atacanı ama oy vermesi lazım gitmesi için
ayol billy ile yataturasa göndermedi dahaHadi versinde oy başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?