bu totoşlar gönderince.ssne zaman başlar sonuçlar açıklanmaya?
bu totoşlar gönderince.ssne zaman başlar sonuçlar açıklanmaya?
Sen bir tarih belirlemezsen "Yıldızlar Kaçışıyor" olacak bu yarışmabu totoşlar gönderince.ss
Sen bir tarih belirlemezsen "Yıldızlar Kaçışıyor" olacak bu yarışma
Gönderecem akşama kadar.
İyi iyi 45 dk sonra açıkla şu sonuçlarıkonuda yazıyor salı 12 diye 45 dk kalmış.ss
ay bu @EFE UYSAL melunu kaç saattir konuda inşallah performansları izleyip poıintleri gönderiyordur .ss ekürisi @harzemliişah ortalarda yok zati.ssİyi iyi 45 dk sonra açıkla şu sonuçlarıAçıklamazsan Yıldızlar mı kaçışır bizler mi kaçışırız muamma
Banane bunlardanay bu @EFE UYSAL melunu kaç saattir konuda inşallah performansları izleyip poıintleri gönderiyordur .ss ekürisi @harzemliişah ortalarda yok zati.ss
Banane bunlardanBen haticeye değil neticeye bakıyorum
ayol ilk haftadan kimseye ceza vermek istemiyom acun gibi reytingimi düşünmeliyimBanane bunlardanBen haticeye değil neticeye bakıyorum
12 ne ya gündüz kuşağı programı mı bu?konuda yazıyor salı 12 diye 45 dk kalmış.ss
Yanlış programa gelmişiz biz12 ne ya gündüz kuşağı programı mı bu?
eküri ne be . bana mı dedinay bu @EFE UYSAL melunu kaç saattir konuda inşallah performansları izleyip poıintleri gönderiyordur .ss ekürisi @harzemliişah ortalarda yok zati.ss
aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayımoylarını gönderenler: @EnveR @gözlemci @murat_resmi @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @Tzira @HachiKo @ozgur2113 @sokak sanati @denizz19 @Bully
kalanlar @yatutarsa @adımutlulukk @mrt-06 @harzemliişah @EFE UYSAL @Billy Kane
Benden düşük aldın.aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayım
sen oyunu göndermezsen kendi yarışmandakılerde seni ciddiye almazlar kötü örnek olmaz
hemde apartmanca kullanılıyormuş@Harunnn60 benim bildiğim yasaktı bir interneti ortaklaşa kullanmak ?
önceden yasaktı, şuan internetinin şifresini ver kimse anlamaz.@Harunnn60 benim bildiğim yasaktı bir interneti ortaklaşa kullanmak ?
O internetten hayır mı gelirhemde apartmanca kullanılıyormuş
ayyy şimdi sanada gelir cnm 1 verdim 1 diye başına bela aldın@EFE UYSAL bıkmadın mı benden 1 aldın, düşük aldın şakalarından bin kere yapınca da bir inandırıcılığı kalmıyor artık.
13 verdim.@EFE UYSAL bıkmadın mı benden 1 aldın, düşük aldın şakalarından bin kere yapınca da bir inandırıcılığı kalmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?