Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Aynen. Özellikle Gaffur, Burhan sahneleri çok güzel ileriki haftalarda "Allah Belanı Versin" klibini paylaşıcam ikisinin şey ettiği. :A

O sahneyi ben de aradım hani Burhan bu ikisini görüyor arka planda müzik çalıyor ama bulamadım. :D
Arifte komedi ya kız istemeye peynirle gidiyordu :F

Ahaha sen deyince hatırladım o bölümü. :F Bakıyorum da sıkı bir Avrupa Yakası izleyicisisin galiba. :A
Avrupa Yakasını çok severdim ben :A Tanrıverdi Burhana bir yumruk vurmuştu ya Burhan kendinden geçmişti o sahne de efsaneydi :F

Eski dizilerle yeni diziler arasında uçurum kadar fark var :A

Avrupa Yakasını çok severdim ben :A Tanrıverdi Burhana bir yumruk vurmuştu ya Burhan kendinden geçmişti o sahne de efsaneydi :F

Eski dizilerle yeni diziler arasında uçurum kadar fark var :A
O sahneyi de koydum ileriki haftalar da olacak. Burhan buna satanist diye bağırıyor bağırıyor son bu da yumruğu çakıyor. :F

Aga biliyor musun @Bully Avrupa Yakası'nı izlememiş. :A

Kesinlikle haklısın nerde eski diziler diyorum hep. :(

O sahneyi de koydum ileriki haftalar da olacak. Burhan buna satanist diye bağırıyor bağırıyor son bu da yumruğu çakıyor. :F

Aga biliyor musun @Bully Avrupa Yakası'nı izlememiş. :A

Kesinlikle haklısın nerde eski diziler diyorum hep. :(
@Bully cidden büyük eksiklik :A

Elveda Rumeli En Son Babalar Duyar ve daha nicesi komedi dizileri çöküşe geçmiş son yılalrda

Aynen. Özellikle Gaffur, Burhan sahneleri çok güzel ileriki haftalarda "Allah Belanı Versin" klibini paylaşıcam ikisinin şey ettiği. :A

O sahneyi ben de aradım hani Burhan bu ikisini görüyor arka planda müzik çalıyor ama bulamadım. :D
masekli melunuyla çok konuşman yarışmanın macunu xemrexxx in hoşuna gitmiyormuş:A

Ben oy kullandım totoş.

yarışada birkaç değişiklik oldu kendisini at tepen @Mr.At yerine @EnveR ali atayla devam ediyor:) @adımutlulukk da efsane bir isimle dahil oldu erdal beşikçioğlu yerine:X @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @denizz19
Ee yeniden mi oy kullanacaz şimdi :D

Ben oy kullandım totoş.

Ben oy kullandım totoş.

yook kullanmıcanız bir dahaki haftadan itibaren dahil olacak ilk hafta puan almamayı kabul etti :X
@mrt-06 @adımutlulukk un kiminle katıldığını niye sormuyon çocuk entrikanın kraliçesi yunus un gülü pembe ile katılıyor artık senin oy göndermene gerek yok her hafta tam pointin belli :F