Ben jüri degilimİzlemeden mi puan verdin?
Ne bana teklif geldi ne de ben istedim
Ben jüri degilimİzlemeden mi puan verdin?
hazalla tuba zaten out beren de kösemi tutturamazsa o da out@xemrexxx hazalmi kaldi
Hazal gitti Serenay Sarıkaya geldi
Sahneleri izledim @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- ve @Harunnn60 favorilerimsiniz
Affedersin, favorilerini falan sıralayınca jüri olduğunu sandım bir an.Ben jüri degilim
Ne bana teklif geldi ne de ben istedim
AnladımAffedersin, favorilerini falan sıralayınca jüri olduğunu sandım bir an.
Elçin Sangu ve Nurgül de bu aralar yükselistehazalla tuba zaten out beren de kösemi tutturamazsa o da out
Anladım
Eger juriysem atın beni jurilikten ona net paketim yetmez yarin bursaya tayinimiz çıkacak büyük ihtimalle ve haftaya bursaya gidecez.
Elçin Sangu ve Nurgül de bu aralar yükseliste
Anladım
Eger juriysem atın beni jurilikten ona net paketim yetmez yarin bursaya tayinimiz çıkacak büyük ihtimalle ve haftaya bursaya gidecez.
Elçin Sangu ve Nurgül de bu aralar yükseliste
Elçin daha parlayabilir ama yaşlı yaelçinin daha süresi var bu kıyaslamalar içinnurgül,hatice şendil,bergüzar vb. bu rekabetlere girmeden ilerleyen isimler
yaştan nolacak nurgülle ece uslu 40 yaşında ikisinin de dizileri coşuyrElçin daha parlayabilir ama yaşlı yaGeç kesfettiler kızı 30 yaşındayani yaştan kaybeder kaybederse.
Evet lo Nurgül Bergüzar çok istikrarli ilerliyorlar
Haticeyi sevmiyorum kdgde çok gıcık rolü varBegüm Küçük yaşaroglu forever[emoji7]
Ama onlar 20 li yaslarinda kesfedildiyaştan nolacak nurgülle ece uslu 40 yaşında ikisinin de dizileri coşuyr
Daha 26 yaşında, nesi yaşlı? Bu arada Küçük değil, Kütük.Elçin daha parlayabilir ama yaşlı yaGeç kesfettiler kızı 30 yaşındayani yaştan kaybeder kaybederse.
Evet lo Nurgül Bergüzar çok istikrarli ilerliyorlar
Haticeyi sevmiyorum kdgde çok gıcık rolü varBegüm Küçük yaşaroglu forever[emoji7]
Kiralık Aşk'ı hemen bitirdin yani.Ama onlar 20 li yaslarinda kesfedildi
İnşallah elçinin sonraki diziside tutar
yaz dizisinin örü ne ka olur kiDaha 26 yaşında, nesi yaşlı? Bu arada Küçük değil, Kütük.
Kiralık Aşk'ı hemen bitirdin yani.
@cookies "İnşallah sonraki dizisi tutar." da deyince öyle dedim. Hem konuyu güzel işlerlerse Haziran'a kadar yolu var.yaz dizisinin örü ne ka olur kison yıllarda bir güneşi beklerken bir güzel köylü var 50 bölümü geçen
Neresi 26Daha 26 yaşında, nesi yaşlı? Bu arada Küçük değil, Kütük.
Kiralık Aşk'ı hemen bitirdin yani.
11 Temmuz 1988'de doğmuş, yani 27 yaşında. 😉Neresi 26
1985 doğumlu Elcin
30 yaşında 😉
sagol@xemrexxx hazalmi kaldi
Hazal gitti Serenay Sarıkaya geldi
Sahneleri izledim @HachiKo @sokak sanati @Çiğdem- ve @Harunnn60 favorilerimsiniz
Arkadaşlar şunu unutmayın oy verirken herkes ağlatabilir ama herkes güldüremez. 😉
Burhan Altıntop efsanedirArkadaşlar şunu unutmayın oy verirken herkes ağlatabilir ama herkes güldüremez. 😉
Aynen. Özellikle Gaffur, Burhan sahneleri çok güzel ileriki haftalarda "Allah Belanı Versin" klibini paylaşıcam ikisinin şey ettiği.Burhan Altıntop efsanedir
Bu sahneyi çok severimbirde makbule Burhanı terkedip Arife sarılıyordu ya o da iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?