Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

Anladım :)
Eger juriysem atın beni jurilikten ona net paketim yetmez yarin bursaya tayinimiz çıkacak büyük ihtimalle ve haftaya bursaya gidecez. :)

Elçin Sangu ve Nurgül de bu aralar yükseliste :love1:
Anladım :)
Eger juriysem atın beni jurilikten ona net paketim yetmez yarin bursaya tayinimiz çıkacak büyük ihtimalle ve haftaya bursaya gidecez. :)

Elçin Sangu ve Nurgül de bu aralar yükseliste :love1:

elçinin daha süresi var bu kıyaslamalar için :X nurgül,hatice şendil,bergüzar vb. bu rekabetlere girmeden ilerleyen isimler:X

elçinin daha süresi var bu kıyaslamalar için :X nurgül,hatice şendil,bergüzar vb. bu rekabetlere girmeden ilerleyen isimler:X
Elçin daha parlayabilir ama yaşlı ya :( Geç kesfettiler kızı 30 yaşında :( yani yaştan kaybeder kaybederse.

Evet lo Nurgül Bergüzar çok istikrarli ilerliyorlar :)
Haticeyi sevmiyorum kdgde çok gıcık rolü var :( Begüm Küçük yaşaroglu forever[emoji7]

Elçin daha parlayabilir ama yaşlı ya :( Geç kesfettiler kızı 30 yaşında :( yani yaştan kaybeder kaybederse.

Haticeyi sevmiyorum kdgde çok gıcık rolü var :( Begüm Küçük yaşaroglu forever[emoji7]
yaştan nolacak nurgülle ece uslu 40 yaşında ikisinin de dizileri coşuyr:X

Daha 26 yaşında, nesi yaşlı? Bu arada Küçük değil, Kütük. :X

Ama onlar 20 li yaslarinda kesfedildi :)

İnşallah elçinin sonraki diziside tutar :love1:
Kiralık Aşk'ı hemen bitirdin yani. :X

Etkinlikten geç haberdar oldum. Katılmak isterdim. Bi dahaki sefer artık. Tercihler arasında favorilerim Binnur Kaya, Ali Atay, Barış Falay. Herkese başarılar.

Burhan Altıntop efsanedir :A:A

Bu sahneyi çok severim :D birde makbule Burhanı terkedip Arife sarılıyordu ya o da iyiydi :A
Aynen. Özellikle Gaffur, Burhan sahneleri çok güzel ileriki haftalarda "Allah Belanı Versin" klibini paylaşıcam ikisinin şey ettiği. :A

O sahneyi ben de aradım hani Burhan bu ikisini görüyor arka planda müzik çalıyor ama bulamadım. :D