Ben de olmasam ne yapacan
Ben de olmasam ne yapacan
Yarişma çiftlesme olunca mecbur katilican o ka kismetse olur izliyonBen de olmasam ne yapacan
ilgi büyükmüş gerçektende maşaşşllah
@Çiğdem- kimle katılıyo?Yarişma çiftlesme olunca mecbur katilican o ka kismetse olur izliyon
Diğerleri kararsızdır misal destere atlarin çiftleşmesini bile duşünüyordurilgi büyükmüş gerçektende maşaşşllah
Memoli ve zeyno
Bunların kaç sahnesi oldu ki dizinin büyük bölümünde Elif Can'a, Murat da Ayşegül'e aşıktı diye biliyorum benDuyurayım; İlişki Durumu Karışık'ın entrikacı çifti Elif ve Murat ile geliyoruz
@destere @xemrexxx @Bully @turkuazz @Çiğdem- @EnveR @Billy Kane @cookies @vadikızı @Felon @Doğu @Yiğitt @Since2011 @Harunnn60 @Tzira @Aserat @MEnes @Ice_Cool_23 @ABAY_06 @ozgur2113 @GunesinOglu @EFE UYSAL
Ben izlerken Elif ve Murat yoktu ama sevdiğim isimler tabi.Elif Murat seversin değil mi
Memoli ve zeyno
Çiğdem'i rakipt olarak dahi görmüyorum, şimdiden geçmiş olsun.
Bunların kaç sahnesi oldu ki dizinin büyük bölümünde Elif Can'a, Murat da Ayşegül'e aşıktı diye biliyorum ben
Ben izlerken Elif ve Murat yoktu ama sevdiğim isimler tabi.
yarışmaya kimleri seçip katılayım bilmiyorum
yarışmaya kimleri seçip katılayım bilmiyorumbiraz kararsız kaldım
Bnm de vakt yok haziran başi baslicak zatenVaktim hiç yok yoksa katılırdım
seçenek çok aslında ama seçeceğimiz kişilerin sahnelerinde de ikisi olması lazım.onun için biraz zor olabilirSeviyor musun bilmem Emir-Feriha varSonra Fatih-Zeynep var, Asiye-Çetin var
Defne-Ömer Ferhat ile Sultan
Bnm de vakt yok haziran başi baslicak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?