Denizli dışı bulması pek kolay değil diye biliyorum.Bölgeniz bir @Araf
Denizli dışı bulması pek kolay değil diye biliyorum.Bölgeniz bir @Araf
Çok ilginç, sen Denizli'de mi yaşıyordun, hiç haberim yok. Ben sadece @DarkLegenD'i Denizli'de yaşıyor sanıyordum. Ayrıca benim bir tarafım Denizli mezun olduğum okuldan dolayı, belki de yine yolum Denizli'ye düşer. Bizim orada da meşhur Zafer Gazoz.Araf, Aydın'da değil mi şimdi. Ben Denizli'de olduğum için temin etme konusunda sıkıntısı yaşamıyorum. Sadece yeşil olanı her yerde yok ama çoğu yerde var aman neyse ben onu da çok rahat buluyorum ve yeşil >>> all
Maalesef @DarkLegenD ile hala buluşamadık, ama bir gün sırf onun için kampüs ve çamlık turu yapacağım. 1 buçuk saatlik mesafe ya mutlaka düşer. O zaman duyumlarım yanlış ve oralarda da rahat bulunuyor.Çok ilginç, sen Denizli'de mi yaşıyordun, hiç haberim yok. Ben sadece @DarkLegenD'i Denizli'de yaşıyor sanıyordum. Ayrıca benim bir tarafım Denizli mezun olduğum okuldan dolayı, belki de yine yolum Denizli'ye düşer. Bizim orada da meşhur Zafer Gazoz.
Ben de görüşemedim @DarkLegenD ile, aynı üniversitede, hatta aynı fakültedeydik ama görüşemedik. Aynen, Aydın'da da Madran ve Zafer Gazoz iyi gidiyor.Maalesef @DarkLegenD ile hala buluşamadık, ama bir gün sırf onun için kampüs ve çamlık turu yapacağım. 1 buçuk saatlik mesafe ya mutlaka düşer. O zaman duyumlarım yanlış ve oralarda da rahat bulunuyor.
Aynı fakülte içi de garip olmuş be. Keşke yakın zamanda bulsaydım da noel partisi verseydik. Kahvelerin vazgeçilmesi Madran da ayrı bir harika, bir de şişesi gözüme gep büyük gelmiştir. Büyük boyu yok onun değil mi?Ben de görüşemedim @DarkLegenD ile, aynı üniversitede, hatta aynı fakültedeydik ama görüşemedik. Aynen, Aydın'da da Madran ve Zafer Gazoz iyi gidiyor.
Gerçi Denizli'de olduğum sıralar forumdaki aktifliğim az oluyordu, hatta hiç olmuyordu. Haliyle iletişim kuramadık. Büyük boyu yoktu sanırım, genelde küçük boy görüyorum. Zafer Gazoz en iyisi ama şimdi, ondan iyisi yok bence. Şimdi yaz aylarında Denizli'ye gidip Denizli manzarası karşısında Zafer Gazoz yudumlamak vardı. Toprağım @Yakamoz-Asi, Denizli'ye geldiğin sıralar yapalım bir gün bunu.Aynı fakülte içi de garip olmuş be. Keşke yakın zamanda bulsaydım da noel partisi verseydik. Kahvelerin vazgeçilmesi Madran da ayrı bir harika, bir de şişesi gözüme gep büyük gelmiştir. Büyük boyu yok onun değil mi?
Sırf bana olan hayranlığından dolayı Denizli'ye geldi... Kendisinin bir sapık olduğunu düşünüyorum...Çok ilginç, sen Denizli'de mi yaşıyordun, hiç haberim yok. Ben sadece @DarkLegenD'i Denizli'de yaşıyor sanıyordum. Ayrıca benim bir tarafım Denizli mezun olduğum okuldan dolayı, belki de yine yolum Denizli'ye düşer. Bizim orada da meşhur Zafer Gazoz.
"Ver ev adresini, çayını içmeye geleceğim." diyorum sana ben, dinlemiyorsun ki.Maalesef @DarkLegenD ile hala buluşamadık, ama bir gün sırf onun için kampüs ve çamlık turu yapacağım. 1 buçuk saatlik mesafe ya mutlaka düşer. O zaman duyumlarım yanlış ve oralarda da rahat bulunuyor.
@slhttnmtl şu an Coca Cola ve Fanta patates olmuş durumda. Zafer ve Sprite hâlâ var olan kalitelerini korumakta. TL değer kaybetmeye devam ettikçe bu ikili de sadece litrelik doğal su kıvamına gelecek. Bu yüzden olabildiğince çok tüketin...Ben de görüşemedim @DarkLegenD ile, aynı üniversitede, hatta aynı fakültedeydik ama görüşemedik. Aynen, Aydın'da da Madran ve Zafer Gazoz iyi gidiyor.
Manzara karşısında hiç yudumlamayı denememiştim gerçi manzarayı nerede bulalım. Bu arada Zafer'in yeşili daha güzel ve onun küçük şişesinin olmaması sıkıntı, Madran ondan efsane gelir.Gerçi Denizli'de olduğum sıralar forumdaki aktifliğim az oluyordu, hatta hiç olmuyordu. Haliyle iletişim kuramadık. Büyük boyu yoktu sanırım, genelde küçük boy görüyorum. Zafer Gazoz en iyisi ama şimdi, ondan iyisi yok bence. Şimdi yaz aylarında Denizli'ye gidip Denizli manzarası karşısında Zafer Gazoz yudumlamak vardı. Toprağım @Yakamoz-Asi, Denizli'ye geldiğin sıralar yapalım bir gün bunu.
Üstü kapalı verdim kızdın, gel dışarıda buluşalım o halde ama sen gel benim yanıma.Sırf bana olan hayranlığından dolayı Denizli'ye geldi... Kendisinin bir sapık olduğunu düşünüyorum...
"Ver ev adresini, çayını içmeye geleceğim." diyorum sana ben, dinlemiyorsun ki.
@slhttnmtl şu an Coca Cola ve Fanta patates olmuş durumda. Zafer ve Sprite hâlâ var olan kalitelerini korumakta. TL değer kaybetmeye devam ettikçe bu ikili de sadece litrelik doğal su kıvamına gelecek. Bu yüzden olabildiğince çok tüketin...
Güncel sıralama: Sprite > Zafer >>>>> Pepsi > Coca Cola > Fanta.
Gay barın yanındaki apartmanda mı oturuyorsun, kimden neyi saklıyorsun?Manzara karşısında hiç yudumlamayı denememiştim gerçi manzarayı nerede bulalım. Bu arada Zafer'in yeşili daha güzel ve onun küçük şişesinin olmaması sıkıntı, Madran ondan efsane gelir.
Üstü kapalı verdim kızdın, gel dışarıda buluşalım o halde ama sen gel benim yanıma.
Cavurun örneğini ver deseler seni gösteririm. Bu ne demek???!!
Gerçi Denizli'de olduğum sıralar forumdaki aktifliğim az oluyordu, hatta hiç olmuyordu. Haliyle iletişim kuramadık. Büyük boyu yoktu sanırım, genelde küçük boy görüyorum. Zafer Gazoz en iyisi ama şimdi, ondan iyisi yok bence. Şimdi yaz aylarında Denizli'ye gidip Denizli manzarası karşısında Zafer Gazoz yudumlamak vardı. Toprağım @Yakamoz-Asi, Denizli'ye geldiğin sıralar yapalım bir gün bunu.
Ne gay barı, ben caminin yanındaki apartmandayım hatlar karışmış.Gay barın yanındaki apartmanda mı oturuyorsun, kimden neyi saklıyorsun?
Not: Denizli'de gay bar yokmuş lan. Hiç şaşırmadım. Bırak Denizli'yi koskoca ülkede yoktur. Baba biz nereye düştük ya.
Gurur duyarım. Batılı olmak, Avrupalı olmak benim için bir onurdur. 🥰 🏳️🌈 💜
Güzel, harita iyice daraldı... Bir gece ansızın...Ne gay barı, ben caminin yanındaki apartmandayım hatlar karışmış.
Caminin başında bekçiler var?Güzel, harita iyice daraldı... Bir gece ansızın...
Gecenin kartallarını tek yumrukta bayıltırım...Caminin başında bekçiler var?
Çamlık var. Başka neresi var, Gölbahçe var. Çınar Meydanı var mesela, var da var yani. Madran da iyi aynen ama Zafer başka geliyor, belki Denizli'ye bir süredir gitmediğim ve genelde Zafer Gazoz içtiğim için olabilir.Manzara karşısında hiç yudumlamayı denememiştim gerçi manzarayı nerede bulalım. Bu arada Zafer'in yeşili daha güzel ve onun küçük şişesinin olmaması sıkıntı, Madran ondan efsane gelir.
Üstü kapalı verdim kızdın, gel dışarıda buluşalım o halde ama sen gel benim yanıma.
Cavurun örneğini ver deseler seni gösteririm. Bu ne demek???!!
Erkek yaaağğğğ asık suratıma bak sen
Selocum ne kadar imanlısınNe gay barı, ben caminin yanındaki apartmandayım hatlar karışmış.
@DarkLegenD duymasın ben biraz daha yukarılardayım ondan çok sık gidemiyorum. Gerçi Çınar'a herkesin işi bir şekilde düşüyor ondan oraya daha sık uğruyoruz. Bu arada Gölbahçe, paü'nün içindeydi değil mi?Çamlık var. Başka neresi var, Gölbahçe var. Çınar Meydanı var mesela, var da var yani. Madran da iyi aynen ama Zafer başka geliyor, belki Denizli'ye bir süredir gitmediğim ve genelde Zafer Gazoz içtiğim için olabilir.
Denizli'nin ilçesinde oturuyorsun sanırım. İşin ilginç tarafı, Denizli'nin ilçesinde oturanlar PAÜ'ye çok yabancı oluyor. Aynen, PAÜ'nün içinde yer alıyor.@DarkLegenD duymasın ben biraz daha yukarılardayım ondan çok sık gidemiyorum. Gerçi Çınar'a herkesin işi bir şekilde düşüyor ondan oraya daha sık uğruyoruz. Bu arada Gölbahçe, paü'nün içindeydi değil mi?
Sevmediğim ideoloji, fikir ve tip karşıma çıkınca kendimi tutamıyorum.Erkek yaaağğğğ asık suratıma bak sen
Selocum ne kadar imanlısın
Yok yukarılar derken kastım merkez yani şöyle diyeyim bu eski Turizm Fakültesi falan vardı ya ya da Teras Park, Adliye'nin olduğu yerler işte büyük bir kesimi kapsıyor. Hastaneye gelmem lazım olduğu için geliyorum ama ayrıca gezmek için falan bana uzak kalıyor, okulum oralarda falan olsa neyse de o daha da uzak.Denizli'nin ilçesinde oturuyorsun sanırım. İşin ilginç tarafı, Denizli'nin ilçesinde oturanlar PAÜ'ye çok yabancı oluyor. Aynen, PAÜ'nün içinde yer alıyor.