PTB yapıyorum şu anda, en iyisi.
Bilgisayar.Pijama, Televizyon ve B?
En azından bir cips ve kola aç.Bilgisayar.
Kola sevmiyorum ama tabii patlamış mısır olabilir belki. Film, dizi falan izliyorum, kafa rahat. Millet içki falan içiyor, ortamlara akıyor ama benim kafa rahat o konuda, hiç uğraşmıyorum. "İçki" demişken aklıma nedense @MasacRE geldi.En azından bir cips ve kola aç.
Kola sevmiyorum ama tabii patlamış mısır olabilir belki. Film, dizi falan izliyorum, kafa rahat. Millet içki falan içiyor, ortamlara akıyor ama benim kafa rahat o konuda, hiç uğraşmıyorum. "İçki" demişken aklıma nedense @MasacRE geldi.
Evde de zaten ziyaretlerden kalan Zafer Gazoz vardı, patlamış mısırla birlikte iyi gider.Gerek yok içkiye zaten. aç bir zafer gazozu, en iyisi. patlamış mısır süper fikir.
Denizli 'nin efsane gazozunu uygulama üzerinden mi temin edebildin ?Evde de zaten ziyaretlerden kalan Zafer Gazoz vardı, patlamış mısırla birlikte iyi gider.
Sadece Denizli'de meşhur olan bir gazoz değil.Denizli 'nin efsane gazozunu uygulama üzerinden mi temin edebildin ?
O zaman markete gittinSadece Denizli'de meşhur olan bir gazoz değil.
Markette de satılıyor tabii, "oradan aldık" diyelim, öyle olsun.O zaman markete gittin
Markette de satılıyor tabii, "oradan aldık" diyelim, öyle olsun.
İkinizde aynı şehirde değil misiniz? Sen nasıl bulamadın? İlginç...Zafer Gazoz duydum koştum geldim. Olsa da içsek valla ama bugüne bir şey diyemem. Yalnız sanırım bu gidişle yarına bardağımda olur.
Yılbaşını da ailemle kutlayacağım umarım eğlence dorukta geçer.
Araf, Aydın'da değil mi şimdi. Ben Denizli'de olduğum için temin etme konusunda sıkıntısı yaşamıyorum. Sadece yeşil olanı her yerde yok ama çoğu yerde var aman neyse ben onu da çok rahat buluyorum ve yeşil >>> allİkinizde aynı şehirde değil misiniz? Sen nasıl bulamadın? İlginç...
Bölgeniz bir @ArafAraf, Aydın'da değil mi şimdi. Ben Denizli'de olduğum için temin etme konusunda sıkıntısı yaşamıyorum. Sadece yeşil olanı her yerde yok ama çoğu yerde var aman neyse ben onu da çok rahat buluyorum ve yeşil >>> all