Tamam ekliyorum teşekkür ederim.Kırmızı Oda da yokmuş. Az önce Cuma 20.00 diye alt bantta geçti ama Yeni Bölüm yazmıyor demek ki tekrarı olacak.
Tamam ekliyorum teşekkür ederim.Kırmızı Oda da yokmuş. Az önce Cuma 20.00 diye alt bantta geçti ama Yeni Bölüm yazmıyor demek ki tekrarı olacak.
Ben ekledim. Konuyu da düzelttim eski hali pek iyi görünmüyordu.Tamam ekliyorum teşekkür ederim.
Teşekkür ederim böyle daha güzel olmuş eline sağlık..Ben ekledim. Konuyu da düzelttim eski hali pek iyi görünmüyordu.
ATV'de KMOİ? olacak sanırım, FOX'ta TV filmi yayınlanacak deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.FOX ve ATV'de ne olacağı hakkında bilgisi olan?
İyi bari, Son Yaz'a bakarım rahatla.Kırmızı Oda da yokmuş. Az önce Cuma 20.00 diye alt bantta geçti ama Yeni Bölüm yazmıyor demek ki tekrarı olacak.
Beğenirsen de KO'dan devam edeceksin saçmalama akşam akşam.İyi bari, Son Yaz'a bakarım rahatla.Beğenmezsem KO'dan devam.
![]()
KO'yu TV8'in saçma reklam stratejileri nedeniyle tv'den izlemiyorum zaten.Beğenirsen de KO'dan devam edeceksin saçmalama akşam akşam.![]()
Çukur vermeyecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum onun dışında da benim de bilgim yok. TRT dizileri vermez buyük olasılıkla belki payitaht falan verir 1 Ocak olduğu içinHangi diziler ara vermeyecekler peki?![]()
Şimdi Cuma yeni bölüm yazdı.Ben ekledim. Konuyu da düzelttim eski hali pek iyi görünmüyordu.
Ben gündüz baktığımda yoktu niyeyse. 😱 Ya yanlış bandı verdiler ya da benim gözümden kaçtı düzeltiyorum.Şimdi Cuma yeni bölüm yazdı.
Olmasaydı iyiydi.Ben gündüz baktığımda yoktu niyeyse. 😱 Ya yanlış bandı verdiler ya da benim gözümden kaçtı düzeltiyorum.
Haftaya AB'de rekor gelir, iyi oldu yayınlanması.Ben gündüz baktığımda yoktu niyeyse. 😱 Ya yanlış bandı verdiler ya da benim gözümden kaçtı düzeltiyorum.
Ay yok şimdi KO yayınlanmasa ve yeni diziler yüksek başlasaydı herkes yeni diziler yüzünden sonraki hafta düşeceğini falan iddia ederdi ortalığı boş bırakmasın.Olmasaydı iyiydi.
Kırmızı Oda ve Eltilerin Savaşı prime-time yapımları arasında ilk 2'yi kapatır gibi görünüyor.Haftaya AB'de rekor gelir, iyi oldu yayınlanması.
SON YAZ kendini devam ettirecek oranlar alsın da gerisi umurumda değil. .ssAy yok şimdi KO yayınlanmasa ve yeni diziler yüksek başlasaydı herkes yeni diziler yüzünden sonraki hafta düşeceğini falan iddia ederdi ortalığı boş bırakmasın.
Kırmızı Oda ve Eltilerin Savaşı prime-time yapımları arasında ilk 2'yi kapatır gibi görünüyor.![]()
En güzelini yapmış @haluk792FOX TV'NİN YILBAŞINDA YAYINLAYACAĞI YAPIMLAR BELLİ OLDU.
20.00 - KILIBIK
22.00 - YÜZ NUMARALI ADAM
(KONU GÜNCELLENDİ)
Ben tv'de ilk kez filmler bekliyorken daha önce 100 defa yayınlanmış iki film koyması olmadı.FOX TV'NİN YILBAŞINDA YAYINLAYACAĞI YAPIMLAR BELLİ OLDU.
20.00 - KILIBIK
22.00 - YÜZ NUMARALI ADAM
(KONU GÜNCELLENDİ)
Aynen bari Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel yapsaydıBen tv'de ilk kez filmler bekliyorken daha önce 100 defa yayınlanmış iki film koyması olmadı.