Ben askerliğimi orada yaptım dediğim gibi kulaklara dikkat et valla en ufak bi soğukta benim kulaklar felç oluyor resmen kulaklar sanki ölü gibi soğuktaAnkara'ya kışın hiç gitmedim önümüzde ki sene gideceğim. O kadar soğuksa hazırlıklı olmam gerek.![]()
Ben askerliğimi orada yaptım dediğim gibi kulaklara dikkat et valla en ufak bi soğukta benim kulaklar felç oluyor resmen kulaklar sanki ölü gibi soğuktaAnkara'ya kışın hiç gitmedim önümüzde ki sene gideceğim. O kadar soğuksa hazırlıklı olmam gerek.![]()
Ben aslında soğuk havaları daha çok severim ama ona kıyasla bir o kadar da hasta olurum.Ben askerliğimi orada yaptım dediğim gibi kulaklara dikkat et valla en ufak bi soğukta benim kulaklar felç oluyor resmen kulaklar sanki ölü gibi soğukta
Eridi gitti bile ya yılbaşına daha güçlü bekliyorum inşallah.Ne kadar temiz kalpliyim ya@Yiğitt
Buna da şükür aşko.Eridi gitti bile ya yılbaşına daha güçlü bekliyorum inşallah.![]()
Show TV'de filmler olacak ya, konuları açıldı.Nerden ulaştın bilgiye?
Evet, sonradan gördüm.Show TV'de filmler olacak ya, konuları açıldı.
Nereden öğrendin?Kuzey Yıldızı: İlk Aşk'ta yok.
Show TV'nin gelecek hafta ki yayın akışında yer almıyor, yerine 'Nasipse Olur' filmi var.Nereden öğrendin?
Show TV yayın akışına bakınca gelecek haftayı ben göremiyorum.Show TV'nin gelecek hafta ki yayın akışında yer almıyor, yerine 'Nasipse Olur' filmi var.
Mail olarak gönderiyor basın bülteni gibi.Show TV yayın akışına bakınca gelecek haftayı ben göremiyorum.
Bilmiyordum teşekkürlerMail olarak gönderiyor basın bülteni gibi.