Sırf yılbaşı kutlanıyor diye günah sayılacaksa o günahlar bana yazılsın siz rahat rahat kutlayın.
Hicri takvim diye bi şey mi kaldıda hicri yılbaşı kutlayalım.Ozaman Neden Hicri Yılbaşı Kutlanmıyor Takvim Hicri Yılbaşına Göre Olmuyor!!!
Hicri takvim diye bi şey mi kaldıda hicri yılbaşı kutlayalım.
Hicri takvim diye bisey kalmadiysa Ramazan ayinin ne zaman oldugunu biliyon ? Ve ya ne zaman bayram oldugunu biliyon ?
Onlara göre Diyanet şu tarih bayram olsun, bu tarih mevlüt olsun diyo. Ona göre
Bugün Önden Gidenler Proğramında 21:55 De açıklanacak izleyin alın cevabınızı...Böyle bir şey yok.Biz yeni bir yıla girişimizi kutluyoruz bunun dinen sakıncası yoktur,aksini iddia etmesin kimse.Herkesin kendi görüşüdür,kutlamak istemeyen kutlamaz tabi.
Ceza Vermesini Bilseler Canım Yanmayacak...kardeş geçmiş olsun forum yönetimi kesmiş cezaları
Kardeşim bu konuda dini kaynaklar nettir. Bu işin seni beni yok. Ha inanmıyorum dersen diyecek bir şeyim yok ama benim derdim inanan insanların bunu yapması yoksa kimsenin hayatına karıştığımız falanda yok.yılbaşı kutlamak istemiyorsanız miladi takvim de kullanmayın o zaman)) ha tabi o zaman mekkenin fethi-kutlu doğum haftası vb. şeylerin zamanlarını ayarlayıp sözde dini kutlamalar yapamayacaksınız))
dini kaynaklar nettir diye bir şey yok Kur'an daki her şey yorumlanabilir zaten yorumlandığı için bu durumdayızKardeşim bu konuda dini kaynaklar nettir. Bu işin seni beni yok. Ha inanmıyorum dersen diyecek bir şeyim yok ama benim derdim inanan insanların bunu yapması yoksa kimsenin hayatına karıştığımız falanda yok.
Konuyu bu kadar sıradanlaştıracak örnekler vermeni beklemezdim en azından senden beklemezdim [emoji17]
dini kaynaklar nettir diye bir şey yok Kur'an daki her şey yorumlanabilir zaten yorumlandığı için bu durumdayız)
kutlu doğum haftası denen şeyin uydurulmuş bir şey olduğunu herkes biliyor
benzenilmeye çalışan kavim ne buradaBana şu hadisi yorumlar mısın? "Kim bir kavme benzemeye çalışırsa o, onlardandır."
Konumuz şimdi Kutlu Doğum ile ilgili değil eğer o konuyuda konuşmamızı istiyorsan aç konusunu orada konuşalım.
benzenilmeye çalışan kavim ne burada) ayrıca hadisin kaynağı şahıs 800 lü yıllarda yaşamız peygamberimiz öldükten 180 yıl sonra doğmuş yani birinci ağızdan bişi yok)
neyse bu sene de kutladık bitti konuşmaya gerek yok))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?