İbo show özel yapılacakmı ki bu sene olur diye beklemiştim yeni sezonu yapmadılar yaOnun da çekimi yapılır bence bu hafta sonu.
Anıl bir kaç bölüm daha oynasın öyle kalksın.
Aynen, O Ses Türkiye gibi yeni sezonu olmadığı için yılbaşı özel yapalım dediler ve ben yapılacak diye biliyorum ama ses çıkmadı hiç, çekilmezse de şaşırmam.İbo show özel yapılacakmı ki bu sene olur diye beklemiştim yeni sezonu yapmadılar ya
Geçen gün Kaderimin Oyunu reklama girdiğinde ; İbo show yılbaşı cuma Starda diye küçük bir teaser yayınladılar .İbo show özel yapılacakmı ki bu sene olur diye beklemiştim yeni sezonu yapmadılar ya
Aynen, O Ses Türkiye gibi yeni sezonu olmadığı için yılbaşı özel yapalım dediler ve ben yapılacak diye biliyorum ama ses çıkmadı hiç, çekilmezse de şaşırmam.
Hm olacağını hiç duymamıştım bu habere sevindim. Yılbaşı geçen seneden daha çeşitli geçecek anlaşılanGeçen gün Kaderimin Oyunu reklama girdiğinde ; İbo show yılbaşı cuma Starda diye küçük bir teaser yayınladılar .
Paylaşmışlar şimdi, ama çekimlerden dolayı fragman yok daha ortada.Hm olacağını hiç duymamıştım bu habere sevindim. Yılbaşı geçen seneden daha çeşitli geçecek anlaşılan
acaba yılbaşından sonra devamı gelir mi onu da bekliyorumPaylaşmışlar şimdi, ama çekimlerden dolayı fragman yok daha ortada.
Zannetmem devamının geleceğini. Diğer yapımlar ile aynı konukları alıyorlar ve artık ilgi çekmiyor.acaba yılbaşından sonra devamı gelir mi onu da bekliyorum
Aynen bu sefer sibel canın programını da etkiler ikisi de düşüp biter. Bence de biri yeterZannetmem devamının geleceğini. Diğer yapımlar ile aynı konukları alıyorlar ve artık ilgi çekmiyor.
Yasak elma T3 ve 10 Ocak'ta Yasak Elma,
4 Ocak'ta Evlilik Hakkında Her Şey,
5 ve 12 Ocak'ta Sadakatsiz,
6 Ocak'ta Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yayınlanmayacak. (Birsen ALTUNTAŞ)