Pek çıkaramadım karanlık ya.Nereyi yakıyor yahu?Irazcanın samanlığı
Saman yiyordur belki.Pek çıkaramadım karanlık ya.Sarı kız orda değil samanlık orası Sarıkız ahırdaSarı kız ölür. 😱
Yatışa for o nasıl yatış.
Aradaki ince çizgiyi unutmuşum.Ahır hayvanların yaşadığı yer samanlık ise hayvanların besinlerinin barındırıldığı yer.@mrt-06 bunca yıllık totalsin bunu bile bilmiyorsun.
İlk bölümdeki çok kötüydü bu bence gayet iyi olmuş, gerçekten yakacak halleri yok ya.Ilk bölüm kadar olmasa da yine iğrenç bir yangın sahnesi @mrt-06ne kadar özensiz yapıyorlar şu sahneleri.
Olabilir Vadi'de gerçek patlama bile yapmışlardı.İlk bölümdeki çok kötüydü bu bence gayet iyi olmuş, gerçekten yakacak halleri yok ya.
Ne alakası var ben gerçek olsun dedim mi efektleri düzgün yapsınlar.
Bölüm bana biraz durgun geldi birde sen izliyorsun bilmem pek yükseliş beklemiyorum şahsen. Sence?Olabilir Vadi'de gerçek patlama bile yapmışlardı.
Ee tamam demek ki yapılabilir
1 saattir reklamsız gidiyor dizi @mrt-06 ne dersin iyi bir Yükseliş yakalar mı yarın?
21:45 ilk reklam.
Başı biraz akmadı yangın sahnesinden sonra o kısımda izleyici başka dizilere kaymış olabilir tabii gönül ister ki zirveyi alsın 2 haftadır 0.- farkla kaçırıyor zirveyi.Kot kafa çok tempolu bir bölüm neresi kötü bak bak bir de ironi yapıyor Kedalpoçik5,50 alır bence
Vay akım başlatıyosunuz haberim daha yeni oluyor.
Görmemişim neyse çok konu dışına çıktık kes ülen yılanın soyu.Vay akım başlatıyosunuz haberim daha yeni oluyor.
Özel mesajlarda yazıyor kot kafa okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?