Yok @destere bin izlemedigi kesin de ben gönderme yapmadım Ceyda ateş ayrıldı dizi patladıAhaha anladım ben göndermeyi ama bir diğer ayrıntı daha var destere de izlemiyor diziyi ondan da olabilir
Yok @destere bin izlemedigi kesin de ben gönderme yapmadım Ceyda ateş ayrıldı dizi patladıAhaha anladım ben göndermeyi ama bir diğer ayrıntı daha var destere de izlemiyor diziyi ondan da olabilir
Sarı kız Zahide intihar etti maalesef. Hikaye gereği çıkması lazımdı.
Üzüldüm açıkçası bu kadar erken ayrılmasına gerek yoktu yakında kokusu çıkarSarı kız Zahide intihar etti maalesef. Hikaye gereği çıkması lazımdı.
Dizinin müzikleri çok güzel, Benim İçin Üzülme'nin de müziklerini yapan aynı. BİÜ'nün tema müzikleri muazzam bazılarını indirdim dinliyorum arada.Fragmanlar başarılı dün akşam izledim. Diziyi bu akşam izlerim büyük ihtimal televizyondan. Akabinde şu @RevaN'ın Yalan Dünyası'nı izlerim yarım saat falan
En başta demistim kız ayrilcak diye hatta hatta konusuda acipmisti ama dizikolik hayir demisti sonuç kız tutan tek dizisinden kendi istegiyle ayrildiÜzüldüm açıkçası bu kadar erken ayrılmasına gerek yoktu yakında kokusu çıkar
Ayrilmayadabilirdi yani demekki ayrılmak istiyomus yoksa gayette ona rol bulunurdu daha entrika mentrika cevirirdiHikaye gereği ayrılması gerekiyordu. 🙂 @cookies
@dizi kolik konumu kilitletmiştin.Hikaye gereği ayrılması gerekiyordu. 🙂 @cookies
Dizi romana göre ilerliyor nasıl olacak öyle şey.Ayrilmayadabilirdi yani demekki ayrılmak istiyomus yoksa gayette ona rol bulunurdu daha entrika mentrika cevirirdi
En basta böyle bi karakter yokmus ve eklemisler bu ekleme isini yaptilarsa devamini yapabilirlerdiDizi romana göre ilerliyor nasıl olacak öyle şey.
Yok mu? Haha tamam.En basta böyle bi karakter yokmus ve eklemisler bu ekleme isini yaptilarsa devamini yapabilirlerdi
Ama Ceyda Ateş yüzünden kilitlemiştim. Diziden ayrılmayacağım demişti
Ben dizinin konusunu okumuştum.Ama Ceyda Ateş yüzünden kilitlemiştim. Diziden ayrılmayacağım demişti