Genel olarak tüm diziler düşüyor son haftalarda üstüne son bölümde biraz durağan ilerlemişti bu bölüm güzel olacak gibi umarım yeniden 4+ reytinglere ulaşır.Dizi Total'de 3'lü reytinglere kadar düştü. Bakalım bu bölüm yeniden 4+ reytinglere yükseliyor mu.
Ceyda ateş sevgilisine gitmek için ikinci kasin rolü tercih etmiş. Bu bolum fragmandan anladığım sevdiceginin halde sorali tercih etmesi üzerine intihar ediyor.Müthiş bir bölümdü şimdi son reklama girdi. Özellikle son yarım saat bayıldım. Ceyda Ateş gidici gibi intihar etti herhalde... @dizi kolik Ceyda Ateş çıkacaktı diziden o haberler doğru muydu kanke?
Ölecek yani? Bence ölmez ya romanı tam hatırlamıyorum ama ölmemesi lazım sanırsam. Yok o bulutlar karaydı onla oynamışlar.Ceyda ateş sevgilisine gitmek için ikinci kasin rolü tercih etmiş. Bu bolum fragmandan anladığım sevdiceginin halde sorali tercih etmesi üzerine intihar ediyor.
Bu arada dizinin rengiyle oynamışlar))) diziyi soluk bulmuşlar zaar)))
Vallahi kendi beyanatı böyle bu kız intihar etmezse yılanlar nasıl oc alıyor)))Ölecek yani? Bence ölmez ya romanı tam hatırlamıyorum ama ölmemesi lazım sanırsam. Yok o bulutlar karaydı onla oynamışlar.
Ceyda'm yalanlamıştı haberleri. Umarım öyle bir şey söz konusu değildir...Müthiş bir bölümdü şimdi son reklama girdi. Özellikle son yarım saat bayıldım. Ceyda Ateş gidici gibi intihar etti herhalde... @dizi kolik Ceyda Ateş çıkacaktı diziden o haberler doğru muydu kanke?
Sevgilisinden ayrılmış Amerika gitmesine gerek kalmadı sanırım))))YILANLARIN ÖCÜ 7. BÖLÜM
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/yilanlarin-ocu/1156
@dizi kolik @denizz19
@beyazsoy yaşıyor kız.
Sevgilisinden ayrılmadı ki. Diziden çıkmıyor ama, en başından beri yalanlamıştı bu tür haberleri ki bunları kimin yaptığı da belli zaten...Sevgilisinden ayrılmış Amerika gitmesine gerek kalmadı sanırım))))
Ya sevgilisi boynuzladi ayrılmadı mi yani)))Sevgilisinden ayrılmadı ki. Diziden çıkmıyor ama, en başından beri yalanlamıştı bu tür haberleri ki bunları kimin yaptığı da belli zaten...
Ayrıldı
Ceyda ateş kırk yılın başı tutan bir proje de yer aldı onda da diziden ayrıldı ilginçAyrıldı
Kendini asti
Hahaha +1Ceyda ateş kırk yılın başı tutan bir proje de yer aldı onda da diziden ayrıldı ilginç
Dizi niye tuttu)))Ceyda ateş kırk yılın başı tutan bir proje de yer aldı onda da diziden ayrıldı ilginç
Ahaha anladım ben göndermeyi ama bir diğer ayrıntı daha var destere de izlemiyor diziyi ondan da olabilirDizi niye tuttu)))