Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

Oldukça heyecanlı bir bölüm geliyor gibi. :)

Dizi Total'de 3'lü reytinglere kadar düştü. Bakalım bu bölüm yeniden 4+ reytinglere yükseliyor mu. :)
Genel olarak tüm diziler düşüyor son haftalarda üstüne son bölümde biraz durağan ilerlemişti bu bölüm güzel olacak gibi umarım yeniden 4+ reytinglere ulaşır. :)

Dizi çok iyi ilerliyor.Adım Gültepe'nin boşluğunu tam anlamıyla doldurmasada ,keyifli dizi.

Müthiş bir bölümdü şimdi son reklama girdi. Özellikle son yarım saat bayıldım. Ceyda Ateş gidici gibi intihar etti herhalde... :( @dizi kolik Ceyda Ateş çıkacaktı diziden o haberler doğru muydu kanke? :)

Müthiş bir bölümdü şimdi son reklama girdi. Özellikle son yarım saat bayıldım. Ceyda Ateş gidici gibi intihar etti herhalde... :( @dizi kolik Ceyda Ateş çıkacaktı diziden o haberler doğru muydu kanke? :)
Ceyda ateş sevgilisine gitmek için ikinci kasin rolü tercih etmiş. Bu bolum fragmandan anladığım sevdiceginin halde sorali tercih etmesi üzerine intihar ediyor.

Bu arada dizinin rengiyle oynamışlar))) diziyi soluk bulmuşlar zaar)))

Ceyda ateş sevgilisine gitmek için ikinci kasin rolü tercih etmiş. Bu bolum fragmandan anladığım sevdiceginin halde sorali tercih etmesi üzerine intihar ediyor.

Bu arada dizinin rengiyle oynamışlar))) diziyi soluk bulmuşlar zaar)))
Ölecek yani? Bence ölmez ya romanı tam hatırlamıyorum ama ölmemesi lazım sanırsam. :( Yok o bulutlar karaydı onla oynamışlar. :F