2018 Yılın Favorisi Ödülleri (2018) | Yerli Müzik |Kazananlar

Her sezonun ayrı güzelliği var ama bu son sezon çok iyiydi sıfırlayınca all star gibi oldu :A

Şu kış ayını geçirelim ölüp kalmazsak yine yaparız sende çöplüğüne dönmemiş olursan olmaya çalısırsın :A :A :A
Sen kesin yapıcam de ve tarih ver ben o tarihlerde burada olurum :A :A

Ben de çok severim bu şarkıyı :A senin suçun yoktur zaten Gülşen'in her şarkısı güzel ama @Çiğdem- in sunduğu yarışmadan ne bekliyorsun bilerek eletmiştir Gülşenimi :A :A
Tanınmayan bilinmeyen bir şarkıyla gelirse elenir tabi :F :F :F Bu şarkıyı sizden başka bilen yoktur :A :A :A @Billy Kane de başka tuhaf bir şarkıyla 4.5 haftalarda gitmişti fırt çekmiydi ne zıkkımsa :F :F :F Kadının onca şarkısı var ayoll sonra suçu sunucuya atıyorsunuz:A :A :A
Ben de bekliyordum elenmeyi ama eğer sona sakladıklarımı kullansaydım şampiyonluktan da vazgeçmek zorunda kalırdım :F @Çiğdem- genellikle güzel puanlar veriyordu zaten düşük verse bile en yüksekle en düşük puanı arasında 2-3 puan olurdu. Kendi deyimiyle boncuk dağıtıyordu. :A

Tanınmayan bilinmeyen bir şarkıyla gelirse elenir tabi :F :F :F Bu şarkıyı sizden başka bilen yoktur :A :A :A @Billy Kane de başka tuhaf bir şarkıyla 4.5 haftalarda gitmişti fırt çekmiydi ne zıkkımsa :F :F :F Kadının onca şarkısı var ayoll sonra suçu sunucuya atıyorsunuz:A :A :A
Ben o şarkıyla elenmezdim Parti Kur Oy Vereyim ile elendim. :A

Tarih veremiyoruz kış geçsinde :A :A :A Sen yaza kadar kaybolma yeter zaten yeni geldin :A :A :A
Yaza kadar kaybolmam ama yazın kaybolabilirim yaz gelince sen bana bunu hatırlat ki kaybolmayayım :A :A
Ben de bekliyordum elenmeyi ama eğer sona sakladıklarımı kullansaydım şampiyonluktan da vazgeçmek zorunda kalırdım :F @Çiğdem- genellikle güzel puanlar veriyordu zaten düşük verse bile en yüksekle en düşük puanı arasında 2-3 puan olurdu. Kendi deyimiyle boncuk dağıtıyordu. :A
Gülşen'in son haftalarda kullanılmayacak ama o haftayı da elenmeden geçecek şarkıları vardı onları kullanabilirdin ama olmuş artık yapacak bir şey yok :A sen Çiğdem'in herkese yüksek vermesine bakma göz boyamaya çalışıyor öyle yaparak :A :A

Yaza kadar kaybolmam ama yazın kaybolabilirim yaz gelince sen bana bunu hatırlat ki kaybolmayayım :A :A

Gülşen'in son haftalarda kullanılmayacak ama o haftayı da elenmeden geçecek şarkıları vardı onları kullanabilirdin ama olmuş artık yapacak bir şey yok :A sen Çiğdem'in herkese yüksek vermesine bakma göz boyamaya çalışıyor öyle yaparak :A :A
Aynen olmuşla ölmüşe çare yok :A @Çiğdem- bir iki aya MS’yi başlatmalı bence de özledik. :Z

Sarısın ile Dan Dan dışında fena sayılmaz :A :A :A Onlarda ahlak polisi kilit vuracak stüdyoya diye çok korkutucu oluyor :F :F :F