Yılın Favorisi Ödülleri (2016) Kazananları Belli Oldu!

Kıskançlığından çatır çatır çatlamışsın yine :A En Favori Dizi 2017'de de son darbeyi vurup işinizi bitirecez :A

Ona bakarsan MasacRE-, Doğu, Batuhan gibi isimler de jüride yoktu, İçerde Kırgınlar'ı her alanda, havada karada yer hiç boşuna çekememezlik yapma :A
Bütün yıla göre vermiyormuyuz en iyileri daha 3 aylık dizi neden en iyi :A

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (KOMEDİ): Onur Büyüktopçu (Kiralık Aşk)

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (KOMEDİ): Nergis Kumbasar (Kiralık Aşk)

@xemrexxx nin topaçlarıda zafere koşmuş:) ama itirazımız yok bende destek olmuştum :)

Çağatay sonuna kadar hak etti, @Çiğdem- in psikopat Aras'ına darbeyi indirdik yine :A
ikiside içerde dizisinde değilmiydi al birini vur ötekine artık o kadar ambargo koymuşsunuzki oylamaya dizi içinde karakterleri tokuşturup birinci seçmişsiniz :) oysa bunların ikiside haketmiyordu hakeden erkek sanatçı yoktu aslında bu ödülde kadın sanatçılara verilmeliydi :)

En İyi Yabancı Drama Dizisi: Game of Thrones

En İyi Yabancı Drama Dizisi Erkek Oyuncu: Billy Bob Thornton | Goliath

En İyi Yabancı Drama Dizisi Kadın Oyuncu: Evan Rachel Wood | Westworld

bu seçimlerde muhteşem.. kaliteli sonuçlar keşke her sonuç böyle olsa :)

Bütün yıla göre vermiyormuyuz en iyileri daha 3 aylık dizi neden en iyi :A
Bu işin 3 ayı 5 ayı yok, İçerde kısa zamanda gönüllerde taht kuran bir dizi oldu, reytingleri, sosyal medya başarısı, kalitesi ortada, 2016'ya damga vuran dizinin İçerde olduğu açıktır, bunu kabullenmeyen net kıskançtır :A

Bu işin 3 ayı 5 ayı yok, İçerde kısa zamanda gönüllerde taht kuran bir dizi oldu, reytingleri, sosyal medya başarısı, kalitesi ortada, 2016'ya damga vuran dizinin İçerde olduğu açıktır, bunu kabullenmeyen net kıskançtır :A
Diriliş reytingler, sosyal medyadaki etkisi, ödülleri, rekor kırmaları o neden seçilmiyor en iyisi Diriliştir :A :A :A

Bir zamanlar Güneşin Kızları için de aynı şeyleri söylemiştin hatta haklı da çıkmıştın ta ki Survivor gelene kadar ama bak Kırgın Çiçekler hayatta nerde o kızların :A İçerde de kanalizasyon çukuruna düşecek :F
Güneşin Kızları ne alaka şimdi, verecek cevabın yok tabii konuyu başka yerlere çekersin, klasik Deniz taktiği. :F Tamam Güneşin Kızları konusunda ben kaybettim ama İçerde ile aynı kulvarda bir dizi değil ki, İçerde'nin her kesimden kitlesi var, bu yüzden yıkılması imkansız, daha çok hezimete uğratacağız Kırgınlar'ı hayırlısıyla :A

Sosyal medyaya ne bakıyon Çağatay var dizide ergenler Ayy çaçaçaçaa :F ne damgası alla sen o kadar Star oyuncu bir arada ama 9 Reyting zor alıyorsunuz :A
Hep aynı boş yorumlar :A Dizi başlamadan İçerde miçerde tutacak işler değil diyordun, tutunca da star oyuncu bahanesi iyiymiş :A Ne star oyuncuların dizileri çöpe bitti bu iş senaryoya bakar bunu sen de söylüyorsun ama işin içinde İçerde olunca bu hazımsızlığın normal tabii :A

İçerde de senaryo mu var :F
Al işte yine boş bir yorum, yani sataşıyorsun ama tek bir mantıklı cümlen yok hep boşa uğraştırıyorsun beni :F

Diriliş reytingler, sosyal medyadaki etkisi, ödülleri, rekor kırmaları o neden seçilmiyor en iyisi Diriliştir :A :A :A
Altın Kelebek'te seçtiler ya işte daha napsınlar :A 2015'te forumun en favori dizisi seçildi, 2016'da finale çıktı, forum daha napsın Diriliş için :A

Al işte yine boş bir yorum, yani sataşıyorsun ama tek bir mantıklı cümlen yok hep boşa uğraştırıyorsun beni :F

Altın Kelebek'te seçtiler ya işte daha napsınlar :A 2015'te forumun en favori dizisi seçildi, 2016'da finale çıktı, forum daha napsın Diriliş için :A
Seçtilerde zorla seçmek zorundaydılar ve Okanıda gördük :A O tüm halk ve gerçeği gördü burda ise belirlenen kişiler seçiyor ve 3 senedir Diriliş hiçbir kategoride listede değil :A

Seçtilerde zorla seçmek zorundaydılar ve Okanıda gördük :A O tüm halk ve gerçeği gördü burda ise belirlenen kişiler seçiyor ve 3 senedir Diriliş hiçbir kategoride listede değil :A
Okan'ın patavatsızlığı yüzünden abarttınız da abarttınız olayı :A

Diriliş gönüllerin birincisi kanka üzülme sen :A

Doğal meyve aromaları :F Yahu kot kafa ekibiyle birlikte büyüdün yetiştin ama gözün hiç açılmadı bir de şu ciddi yazışların o kadar itici ki çok pis soğutuyor senden .ss diyorum ki özün Kırgın Çiçekler idi ona o kadar methiye dizerken şimdi İçerdeye geçtin :A

Neye acilacak la benim gözüme ne isine gelmedi simdi. :A :A Icerde sana baya bir agir geldi anlasilan. :A
Bazen ciddi olmak iyidir, tavsiye ederim. :)
Özüm Medcezir, Karadayi iken Kirginlar nereden cikti. :D Ben onu Annem izliyor diye arada takiliyordum. Icerde'den kalite akiyor bir kere, bak sonuclara da yansimis. :D 1 senedir dizi takip etmiyordum bir Icerde'm var zaten ona da laf atma bakayim. :T: :D

Sonuçlar ideal gözüküyor. Bence kimsenin itirazı olmamalı. Artık sonuçlarda belli olduğuna göre ödül törenini nerde, ne zaman yapıyoruz ve kim sunuyor?:A

İçerde'nin ağır gelecek tarafı Yok AB grubunda Kırgınlar güçsüz diye topluyordu her reytingi şimdi Survivor geldi 4 Reyting kaybetti :A Hee baksana Show tv den kalite fışkırıyor :F Bazen ciddi olmak iyidir belki ama buraya hele de bana karşı kullanma hiç sevmem o ne öyle buz gibi bari bi tebessüm bırak :F

Show TV 40 yilda bir dizi tutturdu adamlara demedik laf birakmadin be. :D
Survivor kitle sahibi bir yapim, yani hangi yapim düsmez ki karsisinda. :A Ama bu dizinin kaliteli oldugu gercegini degistirmez bir kere. :D
Sen sevmeyecen diye ciddiyet göstermeyecek degiliz kotkafa. :D

Bazı yerli dizi kategorilerinde çok daha iyileri bulunuyorken başka dizi oyuncularının kazanması yanlış karar olmuş,yabancı müzik kategorileri iyi olmuş,öbür kategoriler için bir yorumda bulunmayacağım:)
Hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık @mrt-06 @Harunnn60 @sürgünüm @Bully

ay resmen skandal .ss
burcu biricik ve gonca vuslateriye tebrikler onun dışında drama berbat olmuş en son aras-çağatay-halit ergenç eşitti oylamada; jenerikte de biz öndeydik hatta sokak totoşu isyan ediyordu :A @mrt-06 @Bully şike yapmış @Çiğdem- dal oklavanla bunlara.ss

korişle nöro süper :oley: elçin sangu ve demet özdemir dururken @vadikızı tipli zeynep çamxıyı seçenlere kınıyorum .ss

lena headey son dk de hakkıyla aldı ödülü @destere ye nanik @OzaN da farklı bişi dedi galiba ona da nanik :A